FOOD
Service
53
cover
story
Ξενοδοχείο ESTELLE (Xαλκιδική), Eστιατόριο COOK-ART, Chef Στράτος Εμμανουήλ
Φιλέτα φρέσκιας τσιπούρας με δίχρωμο πουρέ, κρέμα αγουρέλαιου και νεροκάρδαμο
Ξενοδοχείο ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA,
Executive Chef Τζινόπουλος Στ. Ευριπίδης
Εσκαλόπ τσιπούρας με σάλτσα λευκού κρασιού
Ξενοδοχείο ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA,
Executive Chef Τζινόπουλος Στ. Ευριπίδης
Σαρδέλες τηγανητές με σουσάμι και βινεγκρέτ σύκου με
γλυκολέμονα
Εστιατόριο: ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ,
Chef Παναγιώτης Τερζόγλου
Κουτσομούρα με πουρέ παντζαριού και λιαστό ντολμαδάκι
Εστιατόριο ΚΑΛΥΒΑ, Παλαιός Αγ. Αθανάσιος,
Chef de Cuisine-Ιδιοκτήτης, Γιάννης Ταρσούνας
Αρνάκι παϊδάκι μαριναρισμένο σε τσίπουρο και σε κερήθρα, σερβιρισμένο με πατάτες φούρνου με
άνθη ρίγανης και μανιτάρια στο grill