FOOD
Service
54
cover
story
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
AVENUE BISTRO & BAR,
Chef Άκης Πετρετζίκης
Μους σοκολάτας και φράουλας με φέτες φράου-
λας, παγωτό βανίλια και μπισκότο croquant
Ξενοδοχείο HYATT REGENCY THESSALONIKI,
Εστιατόριο ΑΜΒΡΟΣΙΑ,
Exec. Chef Κωνσταντίνος Αραμπατζής
Μους ελληνικού καφέ: Μους ελληνικού καφέ, λου-
κούμι σε φύλλο κρούστας, παγωτό βανίλια και στα-
γόνες μπισκότο
Café-bar –restaurant OMILOS, Θεσσαλονίκη,
Chef Χαράλαμπος Αλατσίδης
Μιλφέιγ φράουλας με κρέμα μασκαρπόνε και φύλ-
λο Βηρυτού
Ξενοδοχείο NEW HOTEL,
Εστιατόριο NEW TASTE, Chef Steven Frost
Semifreddo Μαστίχας με coulis λάιμ
Orexis Team-Reconsidering Greek Cuisine
Χαλβάς, σοκολάτα, φουντούκια, σταφίδες, υγρό
λουκούμι τριαντάφυλλο
Ξενοδοχείο ESTELLE (Xαλκιδική), Eστιατόριο
COOK-ART, Chef Στράτος Εμμανουήλ
Τούρτα κρέμας λεμονιού με φράουλες και δροσερή
μέντα
Εστιατόριο ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ
ΟΔΥΣΣΕΑ, Chef Παναγιώτης Τερζόγλου
Παστέλι γλυκού κρασιού με παγωτό γιαούρτι καρύ-
δας και σάλτσα φράουλας
Ξενοδοχείο ΑΙΓΑΙΟ, Σούνιο,
Executive Chef Απόστολος Ουρουμίδης
Πανακότα up and down με 2 σος από λεμόνι και
δεντρολίβανο (up) και frutis φράουλας (down). Εί-
ναι γαρνιρισμένη με καραμελωμένες λωρίδες από
φλούδα λεμονιού, φράουλες και δεντρολίβανο.
Ξενοδοχείο LES LAZARISTES – Θεσσαλονίκη,
Εστιατόριο FRED&GINGER, DOMOTEL
Exec. Chef Γρηγόρης Χέλμης
Αρμενοβίλ
Το περιοδικό Food Service θέλει να ευχαριστήσει τον chef κ. Χρήστο Ξεροβάσιλα και το φωτογράφο κ. Θάνο Ντούκα, για την παραχώρηση των φωτογρα-
φιών στις σελίδες 40, 42, 43.
(
Γλυκιά κρέμα τραχανά αρωματισμένη με τσάι βουνού, αρμπαρόριζα, χειροποίητο παστέλι, περγαμόντο και κουλί πορτοκαλιού.)