Page 19 - Food Service τ. 117

FOOD
Service
19
επικαιρότητα
Δυνατή εκπροσώπηση των προϊόντων
2
η Μeat Days & 1η Dairy Expo
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφη-
σαν σε εκθέτες και επισκέπτες
οι δύο παράλληλες εκθέσεις, η
2
η MEAT DAYS, που ήταν αφιε-
ρωμένη στο κρέας και στα
προϊόντα του και η 1η DAIRY
EXPO, η οποία προέβαλε τα γα-
λακτοκομικά και τυροκομικά
προϊόντα του τόπου. Πραγμα-
τοποιήθηκαν μαζί το τριήμερο
2-3-4
Νοεμβρίου 2013, στο εκ-
θεσιακό κέντρο Metropolitan
Expo. Χαρακτηρίστηκε από
όλους ως ιδιαιτέρως επιτυχημέ-
νη και αυτό αποδεικνύεται τόσο
από την πολύ μεγάλη προσέ-
λευση των επισκεπτών, που
προσήλθαν απ’ όλη την Ελλάδα
αλλά και από το εξωτερικό, όσο
και από την ικανοποίηση που
εξέφρασαν όλοι οι εκθέτες, οι
οποίοι έμειναν απολύτως ευχα-
ριστημένοι από τις εποικοδομη-
τικές επαφές που πραγματοποί-
ησαν με τους συνεργάτες και
τους νέους πελάτες τους, κα-
θώς και από την αθρόα προσέ-
λευση των επισκεπτών. Τα
εγκαίνια των δύο εκθέσεων
πραγματοποίησε ο Υπουργός
Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφί-
μων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης,
παρουσία φορέων, υποστηρι-
κτών, εκθετών και επισκεπτών,
το Σάββατο 2 Νοεμβρίου. Η 2η
έκθεση MEAT DAYS σε συνδυα-
σμό με την 1η έκθεση DAIRY
EXPO έκανε φέτος ένα τερά-
στιο ανοδικό άλμα. Σχεδόν δι-
πλάσιες ήταν από πέρσι οι επι-
χειρήσεις που συμμετείχαν ως
εκθέτες στη διοργάνωση. Ταυ-
τόχρονα τετραπλασίασε τη δυ-
ναμική της, αφού πάνω από
25.000
ήταν οι επισκέπτες της
που αναζήτησαν και βρήκαν λύ-
σεις και νέες ιδέες για τον εξο-
πλισμό και την αναβάθμιση των
επιχειρήσεών τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 60%
των επισκεπτών ήταν από την
ελληνική περιφέρεια και αυτό
δείχνει το ενδιαφέρον, αλλά και
την ανάγκη που έχουν οι επαγ-
γελματίες της χώρας μας για
ενημέρωση γύρω από τις νέες
τάσεις της αγοράς κρέατος και
γαλακτοκομικών-τυροκομικών
προϊόντων.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί
επίσης το γεγονός ότι μεγάλος
αριθμός επισκεπτών ήταν από
το εξωτερικό, όπως από τα
Βαλκάνια και από άλλες ευρω-
παϊκές χώρες, γεγονός που ικα-
νοποίησε τους εκθέτες, καθώς
είχαν την ευκαιρία να προβά-
λουν τα προϊόντα τους και τις
προτάσεις τους σε εκπροσώ-
πους ξένων αγορών. Το τριήμε-
ρο που διήρκεσαν οι δύο εκθέ-
σεις διανθίστηκε από πολλές
παράλληλες εκδηλώσεις, οι
οποίες απέσπασαν τα θετικότε-
ρα σχόλια και προσέδωσαν ενη-
μερωτικό και επιμορφωτικό εν-
διαφέρον στη διοργάνωση.
Όλες οι ημερίδες, οι παρουσιά-
σεις, οι ανοικτές συζητήσεις και
οι διαγωνισμοί που πραγματο-
ποιήθηκαν είχαν την υποστήρι-
ξη του κοινού, το οποίο και τις
τρεις μέρες κατέκλυσε τις αί-
θουσες συνεδρίων για να παρα-
κολουθήσει τις εκδηλώσεις,
αποκομίζοντας χρήσιμες γνώ-
σεις και πληροφορίες. Μεγάλη
επιτυχία και συμμετοχή είχε και
η 2η Οργανοληπτική Αξιολόγη-
ση Ελληνικών Προϊόντων με βά-
ση το κρέας, που πραγματοποι-
ήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου
και στην οποία συμμετείχαν 33
Έλληνες παραγωγοί με συνολι-
κά 266 δείγματα. Η o.mind
creatives, διοργανώτρια εται-
ρεία των εκθέσεων MEAT DAYS
&
DAIRY EXPO, και το περιοδι-
κό για την αγορά κρέατος
MEAT PLACE ευχαριστούν θερ-
μά όλους όσοι υποστήριξαν τις
δύο εκθέσεις και συνέβαλαν με
την παρουσία και τη συμμετοχή
τους στην επιτυχία τους.
Η Μαρία-Χριστίνα Μίρκιν
εντάσσεται στο δυναμικό της
Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ανα-
λαμβάνοντας
καθήκοντα
Business Development &
Marketing Director. Με 24ετή
εμπειρία και εξειδίκευση στη
Διοίκηση και Ανάπτυξη Εμπορι-
κών Λειτουργιών (Marketing,
Πωλήσεις, Trade Marketing),
στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυ-
ναμικού και στη Στρατηγική
Επιχειρησιακή Ανάπτυξη, η κα
Μίρκιν αποτελεί καταξιωμένο
στέλεχος της ελληνικής αγο-
ράς, έχοντας διατελέσει σε δι-
ευθυντικές θέσεις ηγετικών
εταιρειών, όπως οι Bristol-
Myers Squibb, Nestle Hellas,
Coca-Cola HBC, Mythos Bre-
wery-Carlsberg Group και
ΕΛΓΕΚΑ.
Η κα Μίρκιν μιλάει 4 γλώσσες
και είναι κάτοχος διπλώματος
International Baccalaureate,
πτυχίου Bachelor (B.Sc.) στη
Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ει-
δικότητες Διοίκηση Marketing
και Συστήματα Πληροφορικής
και κάτοχος πτυχίου Master
(
MBA) στη Διοίκηση Επιχειρή-
σεων.
Ο κ. Γιάννης Χήτος, Πρόεδρος
και Διευθύνων Σύμβουλος της
Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλω-
σε σχετικά: «Καλωσορίζουμε
στην οικογένεια της Ολυμπια-
κής Ζυθοποιίας ένα διακεκρι-
μένο στέλεχος της ελληνικής
αγοράς. Έχουμε την πεποίθη-
ση ότι η εμπειρία, οι γνώσεις
και η δημιουργικότητα της Μα-
ρίας-Χριστίνας θα συμβάλουν
ουσιαστικά στην περαιτέρω
αναπτυξιακή πορεία της εται-
ρείας μας, τόσο στην Ελλάδα
όσο και στο εξωτερικό».
Νέα Business Development & Marketing
Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία!