Page 26 - Food Service τ. 117

FOOD
Service
26
Η ΜΥΘΟΣ Ζυθοποιία βρα-
βεύθηκε από την ICAP
Group, σε ειδική εκδήλωση
στις 22 Οκτωβρίου, για 2η
συνεχόμενη χρονιά ως
True Leader 2012 ξεχω-
ρίζοντας ανάμεσα σε
20.500
επιχειρήσεις,
ενώ αποτέλεσε τη μο-
ναδική εταιρία που
διακρίθηκε στον κλάδο
των ποτών. Πέρα από
το γεγονός ότι η Μύ-
θος Ζυθοποιία αποτε-
λεί τη μοναδική εται-
ρεία από τον κλάδο πο-
τών που βραβεύτηκε
για τα αποτελέσματά
της το 2012 και τη μο-
ναδική ζυθοποιία που
διακρίθηκε για δύο συ-
νεχόμενες χρονιές με τον
τίτλο του True Leader, βελ-
τίωσε επιπλέον την κατά-
ταξή της κατά 5 θέσεις,
αποτελώντας την 154η
εταιρεία σε σύνολο
20.500
επιχειρήσεων
στην Ελλάδα. Συγκε-
κριμένα η ICAP Group,
η μοναδική εταιρεία
αναγνωρισμένη ως
Rating Agency από
την Επιτροπή Κεφα-
λαιαγοράς και την
European Securities
and Markets Authority
(
ESMA), μέσα από ένα
σύνολο 20.500 επιχει-
ρήσεων ξεχώρισε 35
εταιρείες μεταξύ των
οποίων και η Μύθος
Ζυθοποιία, καθώς και 8 Ομί-
λους οι οποίοι αποτελούν True
Leaders. Σε αυτό το πλαίσιο η
Μύθος Ζυθοποιία συγκαταλέ-
γεται ανάμεσα στις:
500
πιο κερδοφόρες εταιρεί-
ες για το 2012, με βάση τα
στοιχεία της έκδοσης Business
Leaders in Greece (με κριτήριο
κατάταξης το EBITDA)
500
Εταιρείες με το μεγαλύ-
τερο αριθμό προσωπικού, που
έχουν αυξήσει το προσωπικό
τους από το 2011 στο 2012
10
κορυφαίες θέσεις του
κλάδου της (με βάση τον τζίρο)
εταιρείες με υψηλό Rating
Πιστοληπτικής Ικανότητας, που
κυμαίνεται από Β2 έως Α1
Όπως δήλωσε ο CEO της
ΜΥΘΟΣ Ζυθοποιίας, κ. Αλέξαν-
δρος Καραφυλλίδης: «Η ανα-
γνώρισή μας ως True Leader
αποτελεί επιβεβαίωση της
στρατηγικής μας κατεύθυνσης,
αλλά και κίνητρο για περαιτέρω
διακρίσεις που θα αποδείξουν
ότι η “Δίψα να προχωράμε
μπροστά” δεν είναι απλά λόγια
αλλά δομικό στοιχείο της εται-
ρικής μας κουλτούρας, που εν-
στερνίζονται οι άνθρωποί μας.
Η διάκρισή μας θέτει τον πήχη
ψηλά και αποτελεί δέσμευση
για την κατάκτηση νέων στό-
χων. Το βραβείο αυτό ανήκει
σε όλους τους εργαζόμενους
στη ΜΥΘΟΣ Ζυθοποιία, που με
πάθος ξεπερνούν καθημερινά
τον εαυτό τους, δίνοντας στην
εταιρεία μας τη θέση του True
Leader».
επικαιρότητα
Η ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ βραβεύεται ξανά
Όταν η Nespresso συναντάει έναν από
τους πιο γνωστούς Έλληνες σεφ, τον Βαγ-
γέλη Δρίσκα, το αποτέλεσμα δεν μπορεί
παρά να είναι άκρως εντυπωσιακό. Το μο-
ναδικό γαστρονομικό αποτέλεσμα αυτής
της σύμπραξης είχαν τη δυνατότητα να
απολαύσουν οι συμμετέχοντες στο Σεμινά-
ριο Εκλεκτά Εδέσματα με Nespresso που
διοργανώθηκε στη Nespresso Boutique του
Ψυχικού. Σε ρόλο αλχημιστή της γεύσης ο
Βαγγέλης Δρίσκας παρουσίασε πέντε δια-
φορετικά γλυκά, στα οποία ο καφές αποτε-
λούσε είτε ένα από τα βασικά συστατικά εί-
τε είχε το ρόλο του ιδανικού συνοδευτικού.
Ξεχωριστές ζαχαροπλαστικές δημιουργίες
γλύκαναν την ατμόσφαιρα, θυμίζοντάς μας
ότι ο Nespresso μπορεί να απογειώσει τη
γευστική καθημερινότητα σε πολλές διαφο-
ρετικές εκδοχές. Είτε παρασκευάζουμε ένα
fudge cake για το πρωινό μας, είτε ένα γλά-
σο σοκολάτας, είτε σοκολατάκια και μπι-
σκότα με Nespresso, η συμφωνία που συν-
θέτει μία κάψουλα Nespresso σε συνδυα-
σμό με σοκολάτα δεν μπορεί παρά να είναι
άκρως απολαυστική για τον ουρανίσκο. Τα
σεμινάρια Καφεγνωσίας της Nespresso,
που συστήνουν το καφεζείν στο ελληνικό
κοινό, θα συνεχιστούν με νέες θεματικές.
Το νέο πρόγραμμα θα αναρτηθεί σύντομα
στις Nespresso Boutiques.
O Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί
με NESPRESSO
Νέα διάκριση για το
ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ!
Η ρετσίνα Δάκρυ του Πεύκου του πα-
ραγωγού Στέλιου Κεχρή κατέκτησε
ακόμη μία σημαντική διάκριση. Βρα-
βεύτηκε με χρυσό μετάλλιο στον επί-
σημο γερμανικό διαγωνισμό Mundus
Vini. Ένας διαγωνισμός που για πρώ-
τη φορά στην ιστορία του απονέμει
μετάλλιο σε ρετσίνες και μάλιστα
χρυσό.
Επιπλέον, στο Δάκρυ του πεύκου
απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση το
Καλύτερο Λευκό Ελληνικό Κρασί. Η
εσοδεία του 2012, η οποία κυκλοφο-
ρεί φέτος, χαρακτηρίστηκε ως εξαι-
ρετική, καθώς διακρίθηκε με χρυσό
μετάλλιο και στο Decanter wine
awards στο Λονδίνο και ασημένιο με-
τάλλιο στον επίσημο γαλλικό διαγω-
νισμό Vinalies Internationales στο Πα-
ρίσι, φτάνοντας αισίως τις 26 σημα-
ντικές διεθνείς διακρίσεις, μέσα σε
οκτώ εσοδείες από την πρώτη του οι-
νοποίηση το 2005.
Σε αναμονή λοιπόν της σοδειάς
2013,
η οποία θα κυκλοφορήσει μετά
από εξάμηνη ωρίμανση, περίπου στο
τέλος του ερχόμενου Μάρτη.