Page 64 - Food Service τ. 117

FOOD
Service
64
νέα
προϊόντα
SOUS VIDE Μαγείρεμα σε
νερό
To Sous vide είναι μία μέθοδος μαγειρικής
σε νερό που χρησιμοποιείται από τους καλύ-
τερους chef στον κόσμο. Η Α & Δ.
ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ σάς εξασφαλίζει με το
SOFTCOOKER YO9 της ιταλικής εταιρείας
SIRMAN αυτήν τη μέθοδο για το εστιατόριό
σας. Η τεχνική βασίζεται σε μία ακριβή και
ελεγχόμενη θερμοκρασία νερού με κυκλοφο-
ρητή, για την επίτευξη της άριστης υφής και
τέλειας γεύσης του φαγητού. Τα τρόφιμα συ-
σκευάζονται σε κενό αέρος (vacuum) σε ει-
δικές σακούλες κατάλληλες για μαγείρεμα.
Ιδανική μέθοδος ακόμη και για ευαίσθητες
τροφές, όπως είναι το ψάρι και ο αστακός.
Μπορούμε να μαγειρέψουμε από τους 20 έως 100°C με ακρίβεια 0,03°C,
χωρίς να έχουμε απώλεια βάρους και βιταμινών από τα τρόφιμα, διατηρώ-
ντας τη γεύση τους στο μέγιστο.
Απολαυστικό κουλούρι
με τυρί από την alfa
H alfa προτείνει ένα νέο εξαιρετικό προϊόν: κουλούρι με πλούσιο
και λαχταριστό cream cheese!
Ζυμωμένο, όπως πάντα, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, το κου-
λούρι με τυρί σηματοδοτείται με αναγνωρίσιμα σύμβολα ποιότη-
τας, που πιστοποιούν την ανωτερότητά του.
Περισσότερες πληροφορίες για τα σύμβολα ποιότητας των προϊό-
ντων alfa διατίθενται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Touchline Combi steamer
O νέος υπεραυτόματος Touchline Combi steamer ψήνει μόνος του κάθε
είδος φαγητού, χωριστά ή περισσότερα ταυτόχρονα. Χαρακτηρίζεται για
το αυτόματο, οικονομικό-οικολογικό εσωτερικό πλύσιμο και διαθέτει μο-
ναδική τεχνολογία Touch, μεγάλη οθόνη αφής, 262.000 χρώματα χωρίς
πλήκτρα, ενώ είναι 100% αδιάβροχος. Το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά
Electrolux και διαθέτει απεριόριστη βιβλιοθήκη με 1.000 και πλέον συ-
νταγές, σε ελληνικό μενού και 30 άλλες γλώσσες. Ο Touchline Combi
steamer συνοδεύεται από πιστοποίηση ΗACCP και EKIS, διαθέτει θύρα
USB, VIP Access και iPad App. Το προϊόν διατίθεται σε όλα τα μεγέθη
και χωρητικότητες 1 ή 2 GN.
Moνοποικιλιακό
τσίπουρο ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ
Το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποι-
κιλιακό τσίπουρο που αποτελεί
προϊόν απόσταξης αποκλειστικά
της ποικιλίας Μοσχάτο Τυρνά-
βου, είναι πλέον εδώ για όλους
τους λάτρεις των παραδοσιακών
ελληνικών αποσταγμάτων και της
γνήσιας απόλαυσης που αυτά
προσφέρουν. Το Δεκαράκι «γεν-
νήθηκε» στον Τύρναβο και έχει
όλη την αυθεντικότητα και την
παράδοση του τόπου κλεισμένη
μέσα στο μπουκάλι του. Το Δε-
καράκι είναι το πρώτο μονοποικι-
λιακό τσίπουρο που αποτελεί
προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου. Στο μονοποικιλιακό
του χαρακτήρα οφείλει το Δεκαράκι τις μοναδικές του ιδιότητες, που
γίνονται αντιληπτές ήδη από το άνοιγμα της κάθε φιάλης: Έχοντας
λάβει στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του Μο-
σχάτου Τυρνάβου, το Δεκαράκι ξεχωρίζει για το έντονο και καθαρό
άρωμά του, την πλούσια και ζεστή γεύση του και την κρυστάλλινη
όψη του. Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το Δεκαράκι τόσο ξεχωριστό
είναι η παραδοσιακή διαδικασία της απόσταξής του, με την τεχνο-
γνωσία και το μεράκι της οικογένειας Βασδαβάνου, που μετρά πάνω
από 50 χρόνια ιστορίας στη δημιουργία οίνων και αποσταγμάτων.