Page 8 - Food Service τ. 117

επικαιρότητα
8
FOOD
Service
Η ετήσια βραδιά της μάρκας
Bovillage πραγματοποιήθηκε
το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
2013.
Το καθιερωμένο ραντε-
βού πραγματοποιείται κάθε
χρόνο και σηματοδοτεί το ξεκί-
νημα της εμπορικής χρονιάς,
δίνοντας την ευκαιρία στους
εκπροσώπους και τους επαγ-
γελματίες του κλάδου να συνα-
ντηθούν και να συζητήσουν σε
ένα ευχάριστο και χαλαρό πε-
ριβάλλον. Για άλλη μία χρονιά
η μάρκα Bovillage υποδέχθηκε
τους καλεσμένους της δίπλα
στη θάλασσα, στο κέντρο Vive
Mare στη Βούλα, σε ένα ειδυλ-
λιακό περιβάλλον, ειδικά δια-
μορφωμένο για την περίσταση
με τα χρώματα της νέας κα-
μπάνιας. Σε ήρεμο και εορτα-
στικό κλίμα, οι εκπρόσωποι
των εταιρειών του club και οι
αντιπρόσωποί τους υποδέχθη-
καν τους πελάτες τους. Περισ-
σότεροι από 250 Έλληνες
επαγγελματίες είχαν την ευκαι-
ρία να περάσουν όμορφες
στιγμές με τους εκπροσώπους
του γαλλικού κλάδου μοσχαρί-
σιου κρέατος μέχρι πρωίας,
επιβεβαιώνοντας για άλλη μία
χρονιά τη σπουδαιότητα αυτής
της καθιερωμένης συνάντη-
σης, που ενισχύει τις δυνατές
εμπορικές σχέσεις των δύο χω-
ρών. Σήμερα, περισσότερο
από ποτέ η μάρκα Bovillage
επιβεβαιώνει την υπόσχεσή
της: κάθε μέρα στο πλευρό
σας!
Ο κλάδος Τροφίμων και Ποτών
στην Ελλάδα, αν και αποτελεί
έναν από τους σημαντικότε-
ρους τομείς και βασικό πυλώνα
ανάπτυξης της ελληνικής οικο-
νομίας, εδώ και χρόνια δεν
αντιπροσωπεύεται από μία σο-
βαρή και μεγάλη έκθεση, αντά-
ξια της δυναμικής του.
Ανταποκρινόμενη στο καθολικό
αίτημα της αγοράς, η FORUM
AE έρχεται να καλύψει το κενό
αυτό, με τη διοργάνωση μίας
έκθεσης διεθνών προδιαγρα-
φών, με έντονα εξωσ τρεφή
προσανατολισμό, η οποία θα
ανταποκριθεί πλήρως στις ανά-
γκες του συνόλου των επιχει-
ρήσεων του κλάδου.
Η 1η FOOD EXPO με καινοτό-
μο σχεδιασμό, σωστή ομαδο-
ποίηση των προϊόντων, βελτιω-
μένες πρακτικές προσέλκυσης
επισκεπτών και τεράστιο δια-
φημιστικό budget, θα πραγμα-
τοποιηθεί από τις 15 έως τις 17
Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό
κέντρο METROPOLITAN EXPO,
με τη σφραγίδα της FORUM
AE.
Η FORUM ΑΕ δραστηριοποιεί-
ται για περισσότερα από 25
χρόνια στη διοργάνωση εμπο-
ρικών εκθέσεων και στην έκδο-
ση επαγγελματικών περιοδι-
κών. Διοργανώνει με εξαιρετι-
κή επιτυχία δύο από τις μεγα-
λύτερες και πλέον επιτυχημέ-
νες εμπορικά εκθέσεις στην
Ελλάδα, τη HORECA και την
ΑRTOZA.
FOOD EXPO GREECE: Η έκθεση
(
Τ & Π) περνάει σε νέα εποχή!
Ετήσια βραδιά Bovillage
Νέα διάκριση
για τον Ηλία
Μαμαλάκη
Ο Περιφερειάρχης Θεσσα-
λίας κ. Αγοραστός Κων/
νος, βράβευσε το δημοσιο-
γράφο και διακεκριμένο
γευσιγνώστη κ. Ηλία Μα-
μαλάκη για την πολύτιμη
συμβολή του στην ανάδει-
ξη της τοπικής κουζίνας
ως πολιτισμικής αξίας. Η
βράβευση πραγματοποιή-
θηκε στο πλαίσιο του Βιω-
ματικού συνεδρίου που
διοργάνωσε η Περιφέρεια
Θεσσαλίας με τίτλο: «Η
συμβολή των πολιτισμικών
αξιών στην τοπική ανάπτυ-
ξη», που έλαβε χώρα στις
Μηλιές και στη Βυζίτσα,
την Κυριακή 13 Οκτωβρίου
2013,
στην αίθουσα του
Ευδόξιου Πνευματικού Κέ-
ντρου (πρώην Δημοτικού
Συμβουλίου Μηλεών).
Στο συνέδριο παρουσιά-
στηκαν με βιωματικό τρό-
πο οι πολιτισμικές αξίες
της περιοχής, που αναδεί-
χθηκαν μέσα από τις συνα-
ντήσεις εργασίας με τους
τοπικούς δημόσιους και
ιδιωτικούς φορείς και τους
επαγγελματίες της περιο-
χής, η μεθοδολογία διαχεί-
ρισής τους, καθώς και οι
δράσεις που έχουν σχεδια-
στεί για την ανάδειξή τους,
ώστε αυτές να αποτελέ-
σουν παράγοντα ανάπτυ-
ξης, συμβάλλοντας στην
αύξηση των επισκεπτών
και στη δημιουργία νέου
εισοδήματος και θέσεων
εργασίας για την περιοχή.
Επιπλέον, την ίδια μέρα
πραγματοποιήθηκε διαγω-
νισμός «Τοπικής Παραδο-
σιακής Κουζίνας» ανάμεσα
σε επαγγελματίες εστία-
σης της περιοχής και η
γευσιγνωσία των εδεσμά-
των έγινε από τον κ. Ηλία
Μαμαλάκη.