Page 50 - Food Service τ. 118

Έφτασε η ώρα της FOOD EXPO
Περισσότεροι
από 300 εκθέτες
σάς περιμένουν
στην 1η FOOD
EXPO, την νέα
μεγάλη έκθεση
για τα Τρόφιμα
&
Ποτά, που
ανοίγει σε λίγες
ημέρες τις
πύλες της στο
Μetropolitan
Expo!
FOOD
EXPO
Τ Ρ Ο Φ Ι Μ Ω Ν & Π Ο Τ Ω Ν
1
H Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Ε Κ Θ Ε Σ Η
ML
KJLIHHGLFEDHLCBLA@?B>L=AL<@;A:L
J987A:L;A;6?5:4LML3<B2>31L830
CA=JL/6.LB/5L-J?L/7,-JL3>5<B:L
2
>67;+?*=1L-J:)L8(A>L'+<A>L->:L
'
+=A>:L;>BL?BL;@?A>L6L9A;+<6:LA3CA=>B0
35:
LCA=95:L;>BL-BL&75%>9BL3B>L$6-+L=-J?L
#
<<+2B)LB?6@;A>L->:L/"<A:L-J:LB/5L->:LK!L
8*:
L->:LK L B7-@6.L K )L=-6LA3CA=>B35L
38?-76
L
LF 4L >BL83CA=JL
/6.
LCBL3B<"/-A>LB/63<A>=->3+L-J?L670
;
B?*98?JL<>B?>31)L-6L(6?27A9/57>6)L
-
BL/B7B26=>B3+L3B-B=-19B-BL-76%@0
9*?)
L-BL
L3B>L-BL=";(76?BL
/
B?-6/*<A@B)L3BC,:L3B>L5<6.:L-6.:L
A/B;;A<9B-@A:L-6.LA.7"-A76.LA/>=>0
-
>=->36"L-698B4L -J?LKJLIHHGLFEDHL=.99A-80
(6.?
L/A7>==5-A7A:LB/5L L9A;+<A:L3B>L=J9B?->0
38:
LA-B>7A@A:L-6.L3<+26.)LB;3B<>+ 6?-B:L-6L57B9BL
-
J:L2>67;B?,-7>B:LIH L F)LJL6/6@BL%><626 A@L?BL
3
B-B=-1=A>L-J?L83CA=JL*:L-6L=J9B?->35-A76LA9/60
7
>35L%576.9L;>BL5<A:L->:LA/>(A>71=A>:L/B7B;*;1:)L
9
A-B/6@J=J:L3B>LA9/67@B:L&76%@9*?L3B>L$6-,?4L AL
3
B>?6-596L=(A2>B=95)L=*=-1L69B26/6@J=JL-*?L/76 0
5?-*?)
L'A<->*98?A:L/7B3->38:L/76=8<3.=J:LA/>=3A0
/-,?
L3B>L-A7+=->6L2>B%J9>=->35L
)
LJLKJLIHHGL
FEDHLB?B98?A-B>L?BL/76=A<3"=A>L2A3+2A:L(><>+0
2
A:LA/B;;A<9B-@A:LB/5L5<6L-6L%+=9BL-J:LB;67+:4L
&8
<6:)L/<B>=>*98?JLB/5L=J9B?->38:L3B>L3B>?6-59A:L
A32J<,=A>:L3B<"/-A>L3+CAL/A2@6LA?2>B%876?-6:L
-*?
LA9/67>3,?L3B>L/B7B;*;>3,?LA/>(A>71=A*?L-6.L
3
<+26.4L B?A@:LA/B;;A<9B-@B:L2A?L/78/A>L?BL(+=A>L
-
J?LA.3B>7@BL?BLA/>=3A%CA@L-JL?8BL9A;+<JL2>AC?1L
83
CA=JL&76%@9*?L3B>L$6-,? L
15-16-17
Mαρτίου
2014
ΜETROPOLITAN EXPO
MΕΑΤ FORUM: Συνέδριο για την εμπορία
&
επεξεργασία κρέατος στην Ελλάδα
Τεχνολογία και
παραδοσιακά τρόφιμα!
Ένα σημαντικό Συνέδριο που θα
ɿʾÁÃÇ ¼Ê¿ п һɿÇο ’ÎÌÀʺ
ματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος
ÐÆÓ Ãt’Ìλ¿Ó É¿Ç ÐÆÓ Ã’ÃÈÃÎÅ¿
σίας κρέατος στην Ελλάδα θα
’οÅt¿Ð̒ÌÇÆÑû ÐÆË ¥ÕÎǿɺ
16
Μαρτίου. Το MEAT FORUM
2014
θα διοργανωθεί σε συνερ-
Å¿Ï»¿ tà ÐÌ ’ÃÎÇÌÂÇɼ .FBU /FXT
É¿Ç tà ÐÆ ÏкÎÇÈÆ ÐÌÕ Õ˹ÏtÌÕ
Ελληνικών Βιομηχανιών Επε-
ÈÃÎÅ¿Ï»¿Ó ¥Î¹¿ÐÌÓ  ¡ ¡ ¥
Εισηγητές θα είναι εκπρόσωποι
¿
’¼ ÐÆË ŸÉ¿ÂÆt¿×ɺ ÉÌÇ˼ÐÆп
ÐÌË ¡§¡¯ ÐÆ ˜ÇþÑÕËÏÆ ¥ÐÆËÇ
¿
ÐÎÇÉºÓ ÐÌÕ °’ ŸÅÎ ŸË«’ÐÕÈÆÓ
&
Τροφίμων, καθώς επίσης και
σημαντικά στελέχη της αγοράς.
Ð¿ ѹt¿Ð« ÐÌÕ tÃпȾ «ÊÊÒË
’ÃÎÇÊ¿tÀ«ËÌËпÇ
ŸÏÄ«ÊÃÇ¿
και ποιότητα κρέατος και κρεα-
ÐÌÏÉÃÕ¿Ït«ÐÒË ÕËкÎÆÏÆ
&
Εκτίμηση της ποιότητας του
κρέατος και των κρεατοσκευα-
σμάτων: Σύγχρονες Μέθοδοι και
¯«ÏÃÇÓ Ÿ’¿ÇкÏÃÇÓ ÊÃÇÐÌÕÎÅ»¿Ó
ενός σύγχρονου κρεοπωλείου.
«
Παραδοσιακά ελληνικά τρόφιμα
και τεχνολογία τροφίμων: Μια
¿
ÎtÌËÇɺ ÏÕ˾’¿ÎÈÆk ÐÇÐÊÌÄÌ
ρείται η ημερίδα που πραγμα-
Ð̒ÌÇÃ»Ð¿Ç ÐÆË ¥ÕÎǿɺ
Ւ¼ ÐÆË ¿ÇŻ¿ ÐÆÓ œ¿Ë ËÇ¿Ó ³
νωσης Τεχνολόγων Τροφίμων.
Η ημερίδα θα προσεγγίσει ειδι-
κές κατηγορίες τροφίμων, όπως
αλλαντικά, γαλακτοκομικά κ.ά.
Μια νέα μεγάλη Έκθεση γεννιέται!
Καινoτόμες δράσεις & παράλληλες εκδηλώσεις