Page 21 - Food Service τ. 120

FOOD
Service
21
επικαιρότητα
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, και το τε-
λευταίο τετράμηνο του έτους,
συνεχίζει δυναμικά την επενδυ-
τική της δραστηριότητα!
Αυτήν τη φορά «ταράζει τα νε-
ρά» της Δυτικής Αττικής με ένα
ολοκαίνουργιο κατάστημα στην
περιοχή του Κηφισού!
Το νέο σύγχρονο κατάστημα,
που άνοιξε τις πόρτες του στο
κοινό την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρί-
ου 2014, στη Λεωφόρο Κηφι-
σού 94, εντυπωσιάζει με το μέ-
γεθος (4.000τ.μ.) και την πλη-
ρότητά του, καθώς ακολουθεί
μία εντελώς φρέσκια φιλοσο-
φία, με μοντέρνα αισθητική, μο-
ναδικό design, άνετο περιβάλ-
λον και ειδικό φωτισμό, που
αναδεικνύει τα προϊόντα! Πα-
ράλληλα, η εταιρεία θέλοντας
να προσφέρει περισσότερες
επιλογές και ελευθερία στους
καταναλωτές εξασφάλισε ταχύ-
τερη εξυπηρέτηση παρέχοντας
200
θέσεις parking, τρία διαφο-
ρετικά είδη ταμείων, εσωτερικό
ανελκυστήρα, κυλιόμενους δια-
δρόμους, ακόμα και υπηρεσία
home delivery για όσους δεν
έχουν πολύ χρόνο. Παράλληλα,
με μία εντελώς διαφορετική
οπτική, οι λάτρεις του καλού
φαγητού θα έχουν την ευκαι-
ρία, όπως πάντα, να αποκτή-
σουν εκλεκτά προϊόντα. Ολό-
φρεσκα φρούτα και λαχανικά,
φρεσκοψημένο ψωμί, λαχταρι-
στά γλυκίσματα, τυριά και αλ-
λαντικά καθημερινά από κάθε
γωνιά της Ελλάδας και του κό-
σμου, εκλεκτά ψάρια, κρασιά
από όλο τον κόσμο, ξηροί καρ-
ποί και φρεσκοκομμένος καφές
είναι μερικά μόνο από τα προϊ-
όντα που διάλεξε η εταιρεία για
να μοιραστεί μαζί με τους πε-
λάτες της την αγάπη της για το
καλό φαγητό και τους αυθεντι-
κούς τρόπους παραγωγής! Με
αφορμή τα εγκαίνια του νέου
καταστήματος στον Κηφισό, ο
κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, γενι-
κός διευθυντής της ΑΒ Βασιλό-
πουλος, δήλωσε: «Είμαστε
πραγματικά υπερήφανοι για το
ΑΒ στον Κηφισό, καθώς δίνει
τη δυνατότητα στον πελάτη να
γνωρίσει τη νέα γενιά καταστη-
μάτων μας, την ΑΒ της καινοτο-
μίας, της πρωτοπορίας, της δύ-
ναμης και της γνώσης των αν-
θρώπων μας. Ενώ ταυτόχρονα,
μαζί με τα 23 καταστήματα που
έχουμε εγκαινιάσει από την αρ-
χή της χρονιάς, αποτελεί
έμπρακτη απόδειξη της στήρι-
ξής μας στην Ελληνική Οικονο-
μία! Όλοι οι πελάτες μας πλέον
θα μπορούν να ζουν μία διαφο-
ρετική και αναβαθμισμένη
εμπειρία αγορών!».
ΑΒ Βασιλόπουλος: Ένα ξεχωριστό κατάστημα
στον Κηφισό
Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
ανακοινώνει τα εξής: «Αξιότιμα
στελέχη του Ξενοδοχειακού
Κλάδου, με την παρούσα ανα-
κοίνωση σας δίνεται η δυνατό-
τητα να συμμετάσχετε στην
έρευνά μας για την ανάπτυξη
του τουριστικού προϊόντος μέ-
σω της διατροφής και να μάθε-
τε πρώτοι τα αποτελέσματα, τα
οποία πρόκειται να δημοσιευ-
θούν και να δοθούν στους ανά-
λογους κρατικούς φορείς,
ώστε να βοηθήσουν την οικο-
νομία μας. Το Χαροκόπειο Πα-
νεπιστήμιο διεξάγει έρευνα για
να μετρήσει τις κοινωνικοοικο-
νομικές επιπτώσεις (τοπική οι-
κονομία, περιβάλλον, υγεία)
των τοπικών κοινωνιών της
Ελλάδος με γνώμονα τις δια-
τροφικές συνήθειες των κατά
τόπους περιοχών. Εργαλείο
αξιολόγησης θα είναι η εφαρ-
μοσμένη πρακτική ένταξης ελ-
ληνικών προϊόντων και εδεσμά-
των στην παροχή υπηρεσίας
πρωινό” σε ξενοδοχεία της
χώρας. Σκοπός της έρευνας εί-
ναι η διερεύνηση των βέλτι-
στων επιλογών στους ξενοδό-
χους σχετικά με την πολιτική
ένταξης συγκεκριμένων προϊό-
ντων στο πρωινό, αντιλαμβανό-
μενοι τους βασικούς άξονες
πολιτικής και στρατηγικής πα-
ρουσίασης του εν λόγω γεύμα-
τος. Αξιότιμε επαγγελματία, ζη-
τούμε τη συνεργασία σας στην
προσπάθεια να σταχυολογή-
σουμε τις ανάγκες διατροφι-
κής και οικονομικής πληροφό-
ρησης των επαγγελματιών των
επιχειρήσεων HoReCa». Για
περισσότερες πληροφορίες, οι
ενδιαφερόμενοι μπορούν να
απευθυνθούν στην ερευνητική
ομάδα του προγράμματος
Ελληνικά παραδοσιακά πρωι-
νά εδέσματα: διατροφική αξία,
περιβάλλον και κοινωνική αει-
φορία – ΑξίΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΝ”
(
Παλησίδης Γιώργος:
gpal@hua.gr,
Κωσταρέλλη Βασιλική:
costarv@hua.gr,
Μπόσκου Γεώργιος:
gboskou@hua.gr)
To ελληνικό παραδοσιακό πρωινό στις
τουριστικές μονάδες φιλοξενίας