Page 18 - Food Service τ. 121

FOOD
Service
18
Σ
το καθιερωμένο αυτό
ετήσιο ραντεβού, οι
Έλληνες επαγγελμα-
τίες του κλάδου κρέα-
τος (εισαγωγείς, έμπο-
ροι) είχαν την ευκαιρία να συνα-
ντηθούν με τις μεγαλύτερες
γαλλικές εταιρείες κρέατος και
τους εκπροσώπους της Γαλλι-
κής Διεπαγγελματικής Κρέατος
και να συζητήσουν σε ένα ευχά-
ριστο και χαλαρό περιβάλλον. Η
μάρκα Bovillage υποδέχθηκε
τους καλεσμένους της στον ει-
δικά διαμορφωμένο για την πε-
ρίσταση χώρο, διακοσμημένο
με τα χρώματα της νέας καμπά-
νιας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν
την ευκαιρία να περάσουν
όμορφες στιγμές με τους εκ-
προσώπους του γαλλικού κλά-
δου μοσχαρίσιου κρέατος μέχρι
πρωίας, επιβεβαιώνοντας για
άλλη μία χρονιά τη σπουδαιότη-
τα αυτής της καθιερωμένης συ-
νάντησης που ενισχύει τις δυνα-
τές εμπορικές σχέσεις των δύο
χωρών.
Η μάρκα Bovillage
στην 3η κλαδική
έκθεση Meat Days
Δυναμικό «παρών» για τη
μάρκα Bovillage στην έκθεση
Meat Days, που πραγματοποιή-
θηκε από 1-3 Νοεμβρίου στο
εκθεσιακό κέντρο Metropolitan
Expo. Η μάρκα Bovillage υποδέ-
χτηκε τους Έλληνες επαγγελ-
ματίες σε ένα ειδικά σχεδιασμέ-
νο περίπτερο, όπου κυριαρχού-
σαν το βασικό εικαστικό και οι
ήρωες της καμπάνιας Bovillage
στα χαρακτηριστικά χρώματα
της μάρκας. Την Κυριακή 2 Νο-
εμβρίου, η μάρκα Bovillage
ήταν ο μεγάλος χορηγός του
πρώτου πανελλήνιου διαγωνι-
σμού κρεοπωλών Black Box
που πραγματοποιήθηκε σε συ-
νεργασία με την εταιρεία
Provil, την Πανελλήνια Ομο-
σπονδία Καταστηματαρχών
Κρεοπωλών και το περιοδικό
Meat Place. Με μεράκι και τε-
χνογνωσία, δεκατρείς νεαροί
κρεοπώλες κλήθηκαν να δημι-
ουργήσουν το καλύτερο παρα-
σκεύασμα κρεοπωλείου, χρησι-
μοποιώντας ως κύριο συστατι-
κό –το οποίο ανακάλυπταν
κρυμμένο μέσα στο μαύρο
κουτί– μία εξαιρετικής ποιότη-
τας μοσχαρίσια μπριζόλα
Bovillage. Η κριτική επιτροπή,
αποτελούμενη από επαγγελμα-
τίες κρεοπώλες από όλη την
Ελλάδα, παρατηρούσε με προ-
σοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της
δημιουργίας των συμμετεχό-
ντων. Παράλληλα, το κοινό πα-
ρακολουθούσε προσηλωμένο
τη διαδικασία live, ενώ στο τέ-
λος κλήθηκε να ψηφίσει και να
αναδείξει το καλύτερο παρα-
σκεύασμα. Στο πλαίσιο του
διαγωνισμού, πραγματοποιή-
θηκε και το καθιερωμένο coc-
ktail Bovillage για τους πελάτες
και συνεργάτες της μάρκας. Η
έκθεση Μeat Days αποτέλεσε
για τη μάρκα Bovillage μία ση-
μαντική ευκαιρία να επιβεβαιώ-
σει την ηγετική της θέση στην
ελληνική αγορά και τις δυνατές
της σχέσεις με τους επαγγελ-
ματίες.
<
Ετήσια βραδιά Bovillage
Μία γιορτή αφιερωμένη
στο γαλλικό κρέας
Η ετήσια βραδιά της μάρκας Bovillage πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31
Οκτωβρίου 2014 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.
θέμα