Food Service τ. 134

4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ �������������� 8 ΡΕΠΟΡΤΑΖ Fake εστιατόριο, real «εκτόξευση»!����������������������� 20 Αλλαγή στον τρόπο τηγανίσματος����������������������� 28 Food Expo 2018: Αριθμοί ρεκόρ ��������������������� 30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Αραμπατζής - Ελληνική Ζύμη �������������������� 70 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Παναγιώτης Μωραΐτης �������� 16 Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης μας μιλά για τον σύνδεσμο και τους Έλληνες κατασκευαστές. ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μπίρα: Το ποτό με τα χίλια πρόσωπα ����������� 34 Πώς διαμορφώνεται η εγχώρια αγορά, τι ζητούν οι επαγγελματίες της εστίασης, πόσο επηρεάζουν οι προτιμήσεις των πελατών την κατάρτιση της διαθέσιμης γκάμας ετικετών, αλλά και του μενού των γεύσεων που προσφέρει μια επιχείρηση εστίασης; TRENDS Ασιατική «εισβολή» στο Λονδίνο! ����������������������� 42 Εντυπωσιακή «στροφή» στις ασιατικές γεύσεις και δημιουργίες φαίνεται πως κάνει το Λονδίνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων, αρκετών, μηνών στη Βρετανική πρωτεύουσα. Το… Vegan «σαρώνει» την εστιατορική σκηνή �������� 46 Τι προτείνει, τι προκρίνει και πώς το υποδέχεται η πελατεία των επιχειρήσεων εστίασης; Cocktails: Ευκολία, πρωτοτυπία και ωριμότητα��� 50 Ποιες είναι οι τάσεις που ισχύουν σήμερα στην αγορά των cocktails; Ζάχαρη και GMOs���������������� 52 Η ζάχαρη και τα γενετικά τροποποιημένα συστατικά «μεταβάλλουν» τον τρόπο επιλογής των καταναλωτών. ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μπίρα: Το ποτό με τα χίλια πρόσωπα Πώς διαμορφώνεται η εγχώρια αγορά, τι ζητούν οι επαγγελματίες της εστίασης, πόσο επηρεά- ζουν οι προτιμήσεις των πελατών την κατάρτιση της διαθέσιμης γκάμας ετικετών, αλλά και του μενού των γεύσεων που προσφέρει μια επιχείρηση εστίασης; ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Παναγιώτης Μωραΐτης Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης SKILLS Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας 16 34 54

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=