Food Service τ. 135

30 ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ο επαγγελματίας της εστίασης σήμερα δεν αντιμετωπίζει τις ίδιες προκλήσεις όπως παλιά, καθώς πλέον η εργασιακή του καθημερινότητα έχει γίνει εξαιρετικά απαιτητική και κουραστική. Οι σημερινοί καιροί στην εστίαση απαιτούν σχεδιασμό, σωστή οργάνωση και τον κατάλληλο εξοπλισμό από πλευράς του επαγγελματία προκειμένου να είναι επαρκώς προετοιμασμένος, ώστε να ανταποκριθεί στον έντονο ανταγωνισμό. Ο καλύτερος σύμμαχος για τις προκλήσεις του σύγχρονου επαγγελματία της εστίασης Από τη Στέλλα Αυγουστάκη επαγγελματικά οχήματα

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=