Food Service τ. 135

82 STATS Αυξήθηκαν οι επισκέψεις του κοινού για μεσημεριανό σε casual dining εστιατόρια στις ΗΠΑ κατά το δωδεκάμηνο που ολοκληρώθηκε στα τέ- λη Απριλίου,σύμφωνα με μετρήσεις του NPD Group. 2,4% Των ενηλίκων στις ΗΠΑ αναφέρουν πως δεν τους αρέσει διόλου να μοιρά- ζονται το φαγητό ή την παραγγελία τους με άλλους συνδαιτυμόνες, σύμφωνα με στοιχεία μελέτης της Harris Poll. ενισχυμένη εμφα- νίζεται η δαπάνη στα εστιατόρια σε ετήσια βάση, διε- θνώς, σύμφωνα με στοιχεία της Barclaycard. Αύξηση 20% στις παραγγελίες delivery προβλέπε- ται μέχρι το 2020 σε διεθνές επίπεδο. 27% 9,7% Παίρνουμε Delivery; Των καταναλωτών-πε- λατών συνήθως κα- τηγορούν τα ε σ τ ι α τ ό ρ ι α για την ποιό- τητα του φαγητού που τους παραδίδεται μέ- σω delivery. 63% Tων καταναλωτών που ανήκουν στη διευρυμένη ηλικιακή κατηγο- ρία 18 έως 34 ετών στη Μεγάλη Βρετανία δήλωσαν πως θα επέλε- γαν ψάρια με οικο- λογική σήμανση, σύμφωνα με στοιχεία μελέ- της του βρετα- νικού Marine S t e wa r d s h i p Council. 52% Των πελατών delivery αποφεύγουν να παραγ- γέλνουν τηγανητές πατά- τες, εξαιτίας των ανησυχι- ών τους αναφορικά με τα ζητήματα ποιότητας. Η δε κορυφαία τους «αγωνία» είναι να μην παραλάβουν τις πατάτες τους τραγανές. 30% Ενισχυμένες κατά 276% ήταν οι κρατήσεις για πρωινό στη Μεγάλη Βρε- τανία κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, εν συγκρίσει με τις αντίστοιχες του 2013, όπως προ- κύπτει από στοιχεία του OpenTable.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=