Food Service τ. 143

34 trends η ένωση εστιατορίων του Τέξας δειχνει τον δρομο ασφάλεια με πιστοποιητικο Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν μετά την πανδημία, σημαντικό μέρος του καταναλωτικού κοινού δείχνει προβληματισμένο και με πολλές απορίες για τις συνθήκες που επικρατούν στους χώρους μαζικής εστίασης, αποφεύγοντας τις πολλές εξόδους. Στο Τέξας των ΗΠΑ, οι επιχειρήσεις αποφάσισαν να βγουν στην… αντεπίθεση, διεκδικώντας μεγαλύτερα μεγέθη πελατών κι αυξημένη κατανάλωση. Του Γιάννη Πατιά

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=