ELETTROBAR, Emainox, Eurochef, Risparmia, Friul, Fimor, Forcar, Fimar, Giga,
FRI FRI, IND.ESS, IMC, Kastel, Kitchen & Kitchen, PANASONIC PROFESSIONAL,
Pasquini, Tecnoinox, TORNATI FORNI, MORELLO FORNI, Velma Pastaline,
Universo, Zio Pepe, Lilly, UNOX, ZANOLLI, XTS International, ZERNIKE, Sigma,
Solia Palmer.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Περιστέρι στεγάζονται το
εργοστάσιο, το τμήμα service–ανταλλακτικών, η αποθήκη, τα γραφεία, το τμήμα
μελέτης–σχεδιασμού και η μεγαλύτερο έκθεση (show room) της αγοράς. Το
έμπειρο προσωπικό της Α. & Δ. ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΟΕ βρίσκεται πάντα στη διάθεση
των πελατών για να προτείνει την πιο συμφέρουσα λύση, με σωστή σχέση
ποιότητας–τιμής.
4
σελ.
121
ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑΚΗ 1,
451 10 ΕΛΕΟΥΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛ.: 26510 89700
FAX: 26510 89707
E–mail: dodoni–sa@otenet.gr
Web site: dodonidairy.com
4
σελ.
16
ΔΩΡΙΚΟΝ ΑΕ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 4,
174 56 ΑΛΙΜΟΣ
ΤΗΛ.: 210 9959940
FΑΧ: 210 9959941
E–mail: info@dorikon.gr
Web site: www.dorikon.gr
Aπό το 1970, οπότε δημιούργησε το πρώτο εργαστήριο–κατάστημα στη Nέα
Σμύρνη, η εταιρεία επένδυσε στην καινοτομία, προσφέροντας νωπά προϊόντα
ζύμης σε αρτοποιούς και κλειστές αγορές. ‘Εκτοτε, εδραίωσε την παρουσία της
στο χώρο του food service και, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των
προϊόντων της, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ευρύ εμπορικό δίκτυο στο νομό
Aττικής. Tο 1997 η εταιρεία εγκαταστάθηκε στον Άλιμο και έλαβε τη σημερινή
επωνυμία της, η οποία υποδηλώνει την κοινή καταγωγή των ιδιοκτητών της από
την αρκαδική γη. Oι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν συστήματα υψηλής
τεχνολογίας για την παραγωγή προϊόντων ζύμης, ενώ εφαρμόζονται οι κανόνες
υγιεινής από εξειδικευμένο προσωπικό. «Προχωρήσαμε σε πλήρη αλλαγή της
γκάμας των προϊόντων μας, με την παραγωγή πλέον κατεψυγμένων προϊόντων
ζύμης. Έχοντας διευρύνει το πελατολόγιό μας και στην περιφέρεια, έχουμε ως
στόχο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, ώστε να
καλύπτουμε πολύπλευρα και υπεύθυνα τον κλάδο της μαζικής εστίασης», τονίζει
ο Nικόλαος Eμμ. Σούρσος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
4
σελ.
25
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ
8ο ΧΛΜ. ΕΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ–ΜΥΛΟΣ,
272 00 ΧΑΝΑΚΙΑ ΗΛΕΙΑΣ
ΤΗΛ.: 26220 24884
FΑΧ: 26220 21855
E–mail: info@zitamas.gr
Web site: www.zitamas.gr
Ένα μεγάλο, τεχνικό πολυκατάστημα, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει ό,τι
χρειάζεται:
• Eξοπλισμός για τον κήπο, αλλά και για τον επαγγελματία αγρότη, φάρμακα,
λιπάσματα, αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία, ρουχισμός εργασίας,
εξοπλισμός προσωπικής ασφάλειας κατά την εργασία
• Eργαλεία χειρός και ηλεκτρικά, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά
• Eνεργειακά τζάκια, σόμπες, BBQ, συστήματα θέρμανσης, εσωτερικές και
εξωτερικές πόρτες, συνθετικά κουφώματα, κουζίνες Iταλίας, πλακάκια, έτοιμοι
σοβάδες, μονωτικά
• Xαρτικά, απορρυπαντικά, απολυμαντικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση
• Μυγοπαγίδες, εντομοπαγίδες, είδη μυοκτονίας, αντιμετώπισης ζωυφίων κ.λπ.
• Ανοξείδωτος εξοπλισμός για κρεοπωλεία και για όλη τη βιομηχανία τροφίμων
• Eξοπλισμός χώρων προσωπικού, από την πιο μικρή κουζίνα έως τη
μεγαλύτερη εγκατάσταση
• Aνοξείδωτα συστήματα αποχέτευσης
• Συστήματα προστασίας για πάνελ, πλακάκια, τοίχους
• Eξοπλισμός καταστημάτων (ράφια, ψυγεία, ψησταριές, βιτρίνες)
• Aρμεκτικά συγκροτήματα και εξοπλισμό για την κτηνοτροφία
• Eίδη για άλογα και οικόσιτα ζώα
4
σελ.
49
Κ. & Ν. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΕΠΕ
3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 35,
104 32 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 5200440
FΑΧ: 210 5223298
E–mail: kn@kn–engineers.gr
Web site: www.kn–engineers.gr
H K. & N. Mηχανικοί EΠE ειδικεύεται στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων από
το 1997, προμηθεύοντας συστήματα και εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων
προηγμένης τεχνολογίας. H εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά
γνωστούς και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους από όλον τον κόσμο.
Στόχος μας είναι η καθιέρωση και η διατήρηση των υψηλότερων επιπέδων
ποιότητας, αξιοπιστίας και υποστήριξης, συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες
επεξεργασίας τροφίμων υψηλής τεχνολογίας, με την εκτεταμένη εμπειρία και
εξειδίκευση των μηχανικών μας.
4
σελ.
135
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕ
67 100 ΞΑΝΘΗ,
ΤΗΛ.: 25410 29992
FΑΧ: 25410 78422
E–mail: petrop@kalloni.gr
Web site: www.kalloni.gr
Η φιλοσοφία της ΚΑΛΛΟΝΗ περικλείεται σε μία και μόνο φράση: «Παράδοση
στην ποιότητα». Η έννοιά της είναι τόσο έντονη στη συνείδηση του ιδρυτή της,
που καθιερώνεται και αποτελεί μέρος του λογοτύπου της. Σήμερα, έπειτα από
μισό και πλέον αιώνα λειτουργίας, η ΚΑΛΛΟΝΗ εξακολουθεί με το ίδιο μεράκι
να παραγάγει προϊόντα άριστης ποιότητας. Έτσι, το brand name ΚΑΛΛΟΝΗ
αποτελεί εγγύηση γεύσης και ποιότητας για εκατομμύρια καταναλωτές σ’ όλον
τον κόσμο. Άλλωστε, τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται και στις πέντε
ηπείρους, μέσα από ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής.
Η ΚΑΛΛΟΝΗ λειτουργεί σήμερα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 16.000τ.μ στο Ν.
Ξάνθης. Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα, η οποία ολοκληρώθηκε το 1998 και
αποτέλεσε επένδυση ύψους 2 δισ. δρχ., κατασκευάστηκε με μακροπρόθεσμη
προοπτική.
Ο μηχανολογικός εξοπλισμός, οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και η
συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, ανταποκρίνονται
στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής.
Το 2010 η επιχείρηση, προκειμένου να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες
προϊόντων, δημιουργεί την ΚALLISTI, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των
επαγγελματιών μαζικής εστίασης.
4
σελ.
23
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ
174