Οδηγός Μαζικής Εστίασης 2015 - page 9

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ &
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα................................................10
Τυρί και προϊόντα τυροκομίας ......................................................12
Προϊόντα gourmet και delicatessen...............................................18
Κρέατα ......................................................................................24
Αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα ................................................28
Αυγά και έτοιμες ομελέτες..........................................................32
Ελαιόλαδο και ελιές.....................................................................34
Βούτυρο και μαγειρικά λίπη .........................................................38
Πατάτες ......................................................................................40
Ζυμαρικά ......................................................................................42
Όσπρια και ρύζι ...........................................................................43
Ψάρια και θαλασσινά....................................................................44
Dressing και σάλτσες...................................................................45
Μπαχαρικά, μυρωδικά, αλάτι, ξίδι, υγρό λεμόνι............................47
Φρούτα και λαχανικά ....................................................................48
Έτοιμες σαλάτες .........................................................................49
Κονσέρβες – κομπόστες..............................................................50
ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Άλευρα και πρώτες ύλες .............................................................51
Έτοιμα αρτοσκευάσματα, είδη σφολιάτας και κουλουροποιίας.....53
Πίτες και πίτσες ..........................................................................55
τρόφιμα
1,2,3,4,5,6,7,8 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,...148
Powered by FlippingBook