Page 50 - Τουριστική Αγορά τ. 253

50
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Η στήλη των προμηθευτών
H
Hellasod, μία από τις με-
γαλύτερες εταιρείες
έτοιμου χλοοτάπητα
στην Ελλάδα, διαθέτει την τεχνο-
γνωσία, τον εξοπλισμό και το αν-
θρώπινο δυναμικό για να εξυπη-
ρετήσει κάθε ανάγκη, είτε πρό-
κειται για έναν μικρό κήπο, γήπε-
δο ποδοσφαίρου, πάρκο, ακόμα
και μία μεγάλη ξενοδοχειακή μο-
νάδα. Η εταιρεία έχει επενδύσει
σε σύχρονες πρότυπες φυτωρια-
κές μονάδες και στη διαρκή επι-
στημονική έρευνα, διασφαλίζο-
ντας έτσι τη σταθερή ανώτερη
ποιότητα του χλοοτάπητα, την
αντοχή και την ευρωστία του, ει-
δικά στις απαιτητικές κλιματικές
συνθήκες της Ελλάδας.
Παρέχει 8 διαφορετικές ποικι-
λίες, ως αποτέλεσμα πολύχρο-
νων ερευνών πάνω στις καλύτε-
ρες ποιότητες, προσφέροντας
την κατάλληλη λύση σε κάθε
ανάγκη.
Χρησιμοποιεί φιλικές προς το
περιβάλλον μεθόδους απολύμαν-
σης του εδάφους και, ως εκ τού-
του, ο χλοοτάπητας είναι απαλ-
λαγμένος από προβλήματα με
μύκητες και έντομα, γερός και
καλαίσθητος όλο το χρόνο.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, εί-
ναι σημαντικό η συλλογή και η
μεταφορά του χλοοτάπητα να γί-
νεται την ίδια ημέρα, για να φτά-
νει πάντα φρέσκος στον τελικό
καταναλωτή.
Η τοποθέτησή του μπορεί να
γίνει οποιαδήποτε εποχή του
χρόνου και το τεχνικό προσωπικό
της Hellasod είναι σε θέση να δί-
νει συμβουλές για την προστα-
σία και συντήρηση του χλοοτάπη-
τα όλη τη διάρκεια του έτους.
Ε
κπροσωπώντας το «NJV
Athens Plaza», ο Γιώργος
Μπαχτής βραβεύτηκε με το Χρυ-
σό Μετάλλιο, κερδίζοντας την
πρώτη θέση στο διαγωνισμό
Global Chefs Challenge, ο οποίος
πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρ-
κεια της HO.RE.CA. 2013, αποτε-
λώντας προκριματικό διαγωνισμό,
οι τελικοί του οποίου θα διεξα-
χθούν στο παγκόσμιο συνέδριο
της WACS στη Νορβηγία το 2014,
όπου ο Γιώργος Μπαχτής θα εκ-
προσωπήσει τη χώρα μας.
O νεαρός ζαχαροπλάστης ετοίμα-
σε γλυκό με θέμα το φιστίκι Αιγί-
νης, με το όνομα «Ταξίδι στη χώρα
του φιστικιού», εμπνευσμένο από
τη μοντέρνα ελληνική ζαχαροπλα-
στική. Κριτές του διαγωνισμού
ήταν διεθνείς προσωπικότητες αρ-
χιμαγείρων απ’ όλο τον κόσμο,
όπως ο Koklic Srecko από τη Σλο-
βενία και ο Domenico Maggi από
την Ιταλία, οι οποίοι είναι παράλ-
ληλα και διεθνείς κριτές της Πα-
γκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγεί-
ρων (WACS).
Ο Γιώργος Μπαχτής ανήκει στην
ομάδα του Executive Chef
Patissier Τάσου Ζησόπουλου του
ξενοδοχείου «NJV Athens Plaza»,
που δημιουργεί και προτείνει γεύ-
σεις στα μενού του ξενοδοχείου,
του εστιατορίου «The Parliament»
και του Café Plaza Lounge.
Χρυσό μετάλλιο στο Global Chefs Challenge για τον Γιώργο Μπαχτή του «ΝJV Athens Plaza»
Η Hellasod φέρνει τη φύση πιο κοντά
Η MidEast εγκεκριμένος συνεργάτης της Western Union
H
MidEast σφραγίζει τα 30
χρόνια λειτουργίας της
με τον εμπλουτισμό των
υπηρεσιών που προσφέρει. Με
γνώμονα την πλήρη και ταχεία
εξυπηρέτηση του πελάτη, η εται-
ρεία αποφάσισε να προχωρήσει
σε συνεργασία με τη Western
Union, η οποία δραστηριοποιείται
στη χώρα μας από το 1992 με
ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών
στην Ελλάδα. Όπως τονίζει η
MidEast μέσω αυτής της συνερ-
γασίας δίνει τη δυνατότητα στους
πελάτες της να λαμβάνουν και
να στέλνουν χρήματα σε χώρες
του εξωτερικού, αξιόπιστα, εύκο-
λα και μέσα σε χρονικό διάστημα
λίγων μόλις λεπτών. Η κα Κατερί-
να Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της
MidEast, δήλωσε σχετικά: «Η
απόφασή μας να συνάψουμε συ-
νεργασία με τη Western Union,
ελήφθη βάση της πάγιας πολιτι-
κής μας ως προς την εξυπηρέτη-
ση των πελατών. Έτσι συμπερι-
λαμβάνουμε στις υπηρεσίες που
προσφέρουμε, μία ακόμα δρα-
στηριότητα με σκοπό τη διευκό-
λυνση των πελατών μας, τόσο αλ-
λοδαπών όσο και ημεδαπών, στις
οικονομικές συναλλαγές τους με
το εξωτερικό».