51
ΤοΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓοΡΑ
Η ΣτΗλΗ των ΠρομΗθευτων
Γ
ια τη δημιουργία των περισ-
σότερων θέσεων εργασίας
μέσα στο 2015, βραβεύτη-
κε στις 25 Φεβρουαρίου, από τον
πρόεδρο Δ.Σ. της Endeavor
Greece, Μιχάλη Χανδρή, ο πρόε-
δρος και ιδρυτής της ΗotelBrain,
Πάνος Παλαιολόγος, κατά τη
διάρκεια της ετήσιας συνάντη-
σης της Endeavor Greece στο
Μουσείο της Ακρόπολης. Για τις
περισσότερες από 3.500 θέσεις
εργασίας, οι οποίες δημιουργή-
θηκαν από τα 130 ξενοδοχεία
που διαχειρίζεται η εταιρεία, η
HotelBrain ανακηρύχθηκε στην
εκδήλωση ως Top Job Creator-
μέλος της Endeavor.
«Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια
που διανύουμε, ο τουρισμός έχει
αποδείξει ότι είναι από τους ελά-
χιστους υγιείς τομείς της οικονο-
μίας μας, ο οποίος δημιουργεί
ταυτόχρονα σημαντικά έσοδα και
θέσεις εργασίας» δήλωσε αμέ-
σως μετά τη βράβευσή του ο Πά-
νος Παλαιολόγος και συνέχισε:
«Η σημερινή διάκριση είναι πολύ
σημαντική για εμάς και απολύ-
τως σύμφωνη με το όραμα της
Endeavor, το οποίο παρουσίασε,
ο Μιχάλης Χανδρής, δηλαδή τη
στήριξη της επιχειρηματικότητας
ως μοχλό δημιουργίας θέσεων
εργασίας και ανάπτυξης στην
Ελλάδα». Η Endeavor Greece εί-
ναι διεθνής μη κερδοσκοπικός
οργανισμός στήριξης της επιχει-
ρηματικότητας. Η HotelBrain εί-
ναι επιλεγμένο μέλος της
Endeavor Greece από το 2013.
O πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, ανακηρύσσεται
τop Job Creator στη χθεσινή ετήσια συνάντηση της Endeavor Greece
Τ
α ξενοδοχεία Amirandes και
Corfu Imperial συγκαταλέγο-
νται στα καλύτερα του κόσμου,
σύμφωνα με τα αποτελέσματα
έρευνας μεταξύ πελατών του TUI
GROUP, του μεγαλύτερου τουρι-
στικού οργανισμού.
Τα υπερπολυτελή συγκροτήματα
του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-
Grecotel στην Ανατολική Κρήτη
και Κέρκυρα αντίστοιχα απέσπα-
σαν τα βραβεία Top Quality για
την κορυφαία ποιότητα των υπη-
ρεσιών τους. Συγκεκριμένα, στο
Amirandes απονεμήθηκε το βρα-
βείο Tui Top Quality για το 2015,
ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε το
βραβείο Tui Top Quality 2016 για
το Corfu Imperial.
Σημειώνεται ότι η διάκριση αυτή
είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς
η έρευνα πραγματοποιείται κάθε
χρόνο από τον κορυφαίο τουριστι-
κό οργανισμό, με σκοπό την ανά-
δειξη των κορυφαίων ξενοδοχεί-
ων παγκοσμίως. Τα τελικά αποτε-
λέσματα διαμόρφωσαν ερωτημα-
τολόγια συμπληρωμένα από πελά-
τες της TUI, που διαμένουν στα
ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο
πρόγραμμα. Η διάκριση αυτή ανα-
φέρεται στην ποιότητα των ξενο-
δοχείων και των υπηρεσιών που
προσφέρονται στους πελάτες,
ενώ στα 250 πρώτα ξενοδοχεία
απονέμεται το βραβείο Tui Top
Quality.
Επισημαίνεται ότι στη λίστα με τα
250 ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν
από την TUI με το βραβείο Top
Quality για το 2015 συμπεριλαμ-
βάνονται και τα ακόλουθα:
• Grecotel White Palace, Ρέθυ-
μνο, Κρήτη
• Grecotel Olympia Riviera
Thalasso, Κυλλήνη, Δ. Πελοπόννη-
σος
• Grecotel Kos Imperial Thalasso,
Κως
• Grecotel Eva Palace, Κέρκυρα
Υπενθυμίζεται ότι για το 2015 το
Amirandes απέσπασε επιπλέον το
βραβείο Tui Holly και βρέθηκε στη
λίστα με τα 100 πιο δημοφιλή ξε-
νοδοχεία παγκοσμίως.
Επίσης, οκτώ από τα ξενοδοχεία
της Grecotel, της μεγαλύτερης
αλυσίδας ξενοδοχείων στην Ελλά-
δα, βραβεύτηκαν με γνώμονα τη
δράση τους στην προστασία και
διατήρηση του περιβάλλοντος το
2015. Τα βραβεία Umwelt
Champion βασίζονται στην ετήσια
ψηφοφορία των Γερμανών πελα-
τών της TUI και αποτελούν παγκό-
σμια διάκριση.
Διεθνή βραβεία για την Grecotel – κορυφαίο το Amirandes και το Corfu Imperial και 8
«πράσινα» ξενοδοχεία
T
ο Hyatt Regency
Thessaloniki ταξιδεύει
γευστικά στην Ινδία με τις
ωραιότερες συνταγές της Ινδι-
κής Κουζίνας!
Το εστιατόριο Αμβροσία προ-
σφέρει στους συνδαιτυμόνες
την ευκαιρία να δοκιμάσουν για
λίγες μόνο μέρες αυθεντικές ιν-
δικές γεύσεις με κλασικές αλλά
και νηστίσιμες προτάσεις.
Η Ινδική Κουζίνα, εκτός από
πιάτα με κρέας, διαθέτει μεγάλη
ποικιλία πιάτων όπως ρύζι, σού-
πες, λαχανικά, σαλάτες και θα-
λασσινά. Κοινό χαρακτηριστικό
όλων τα μπαχαρικά – συγκεκρι-
μένα κάρι, κάρδαμο, σκόρδο,
τσίλι, κανέλα, γαρίφαλο, κύμινο.
Το Hyatt Regency Thessaloniki
φιλοξένησε την Ινδική Κουζίνα
από τις 3 έως τις 9 Απρίλιου 2016
σε μία πανδαισία χρωμάτων και
γεύσεων. ο chef de partie
Chatarsingh Shersingh Rawat
του Hyatt Regency Mumbai βρέ-
θηκε στο ξενοδοχείο, για να πα-
ρουσιάσει στο κοινό της Θεσσα-
λονίκης τη μοναδικότητα της
Ινδικής Κουζίνας.
Ινδική Κουζίνα στο εστιατόριο Αμβροσία Hyatt Regency Thessaloniki