Greek Vegan 8

38 Σ τον τρίτο χρόνο της λειτουργίας της μπαίνει φέτος η σχολή ΣΒΙΕ vegan σεφ, η οποία προσπαθεί κάθε χρόνο να εξελίσσεται σε όλους του τομείς. Ήδη από πέρυσι έχει εντάξει στο πρόγραμμά της και αποκλει- στικά εργαστήρια για vegan μαγειρική. Η σχολή απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες που τους ενδια- φέρει η χορτοφαγική διατρο- φή, προσφέροντας μία σειρά από εξειδικευμένα μαθήματα και καλύπτοντας έτσι ολόκλη- ρο το φάσμα της μαγειρικής. Οι  σπουδαστές παρακολουθούν μαγειρικά και θεωρητικά μα- θήματα, αλλά παράλληλα διδά- σκονται και όλα τα βασικά μιας σχολής μαγειρικής, όπως είναι η υγιεινή και η ασφάλεια τροφίμων, η τοποθέτηση μηχανημάτων, η κοστολόγηση και πολλά άλλα. Παράλληλα, η σχολή ΣΒΙΕ για vegan σεφ έχει προσθέσει και μία ακόμη υπηρεσία, κατάλ- ληλη για τη σημερινή εποχή και τις ιδιαί- τερες συνθήκες που δημιούργησε η παν- δημία του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα για διαδικτυακή (online) συγχρονισμένη παρακολούθηση, για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών. Κά- πως έτσι, μάλιστα, έχει μετατραπεί και σε ένα διεθνές πρόγραμμα, αφού μετρά ήδη σπουδαστές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και από χώρες της Ευρώπης. Μία ομάδα εξειδικευμένων καθηγητών σεφ και μία πληθώρα ιδιαίτερων μαθημάτων και εργαστηρίων προσφέρουν αποκλειστικές σπουδές για τη vegan μαγειρική σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Tου Βάιου Τασούλα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ vegαn σ ε φ Σχολήγια Υπεύθυνος προγράμματος ο green σεφ Νίκος Γαϊτάνος Η σχολή δίνει τη δυνατότητα για online συγχρονισμένη παρακολούθηση, για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=