Page 29 - HOTEL

Basic HTML Version

FOOD
Service
k
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
29
προτάσεις ελληνικού πρωινού,
με πρώτες ύλες από συγκεκρι-
μένες περιοχές της Ελλάδας
(Επτάνησα, Χίος, Μυτιλήνη,
Κως, Ρόδος, Δωδεκάνησα,
Ήπειρος). Επίσης, σχολές γα-
στρονομίας με τη συνδρομή
των μαθητών τους θα αναλά-
βουν, και πάλι με θέμα το Ελλη-
νικό Πρωινό, να παρουσιάσουν
έναν μπουφέ για έξι άτομα.
Όλες οι γαστρονομικές εκδη-
λώσεις σχετικά με το Ελληνικό
Πρωινό θα διοργανωθούν υπό
την επιμέλεια του Ξενοδοχεια-
κού Επιμελητηρίου Ελλάδας και
θα υλοποιηθούν από διακεκρι-
μένα μέλη της Λέσχης Αρχιμα-
γείρων. Το Ξενοδοχειακό Επιμε-
λητήριο Ελλάδας καλεί όλους
τους επαγγελματίες του κλά-
δου των Ξενοδοχείων και της
Μαζικής Εστίασης στη HORE-
CA, ώστε να αγκαλιάσουν το
project Ελληνικό Πρωινό, ανα-
βαθμίζοντας την έννοια της ελ-
ληνικής φιλοξενίας (Hall 4).
HORECA Beer
H μπίρα θα έχει ξεχωριστή
θέση στην 7η HΟRECA, καθώς
στο πλαίσιό της θα πραγματο-
ποιηθεί το 1ο Φεστιβάλ Μπί-
ρας. Το HORECA Beer Festival
στοχεύει να συμβάλει στο κτί-
σιμο του προφίλ της μπίρας ως
premium προϊόντος στην
εστίαση.
Τα πολλά πλεονεκτήματα
του προϊόντος θα τονιστούν
και θα αναδειχθούν από ειδι-
κούς, ώστε να καλυφθεί το κε-
νό της ενημέρωσης και της
σωστής εκπαίδευσης των
επαγγελματιών του επισιτισμού
στη σωστή χρήση της μπίρας.
Future Hotel Skins by WT
Το Future Hotel Skins by WT
είναι ένα νέο αρχιτεκτονικό
project που ως στόχο έχει να
αλλάξει την... ψυχή του ξενο-
δοχείου μέσω καινοτόμων υλι-
κών και τεχνολογιών. Το ιταλι-
κό studio Well–Tech θα παρου-
σιάσει τέσσερις λύσεις για την
ολική μεταμόρφωση κάθε ξε-
νοδοχείου ή και ενός bar ή
εστιατορίου (Hall 3).
5o Διεθνές Forum Γαστρονο-
μίας
Πολλές και πλούσιες εκδη-
λώσεις θα οργανώσει το Chef’s
Club στην 7η HORECA με στό-
χο την ανάδειξη και την καθιέ-
ρωση της ελληνικής γαστρονο-
μίας ως παγκόσμιου προϊό-
ντος. Στην 7η HORECA το
Chef’s Club, μέσα από πληθώ-
ρα εκδηλώσεων, θα συμβάλει
ουσιαστικά στην ανάδειξη και
στην καθιέρωση της ελληνικής
γαστρονομίας ως παγκόσμιου
προϊόντος. Με αυτήν την προ-
σπάθεια τα ελληνικά τρόφιμα
και ποτά θα συνδυαστούν σε
πρωτότυπα πιάτα μοντέρνας
και δημιουργικής ελληνικής
κουζίνας, με στόχο να κατακτή-
σουν την πρωταγωνιστική θέση
που τους αρμόζει στην παγκό-
σμια αγορά της γαστρονομίας
και του τουρισμού. Το Chef’s
Club θα έχει σε αυτήν την προ-
σπάθεια σύμμαχο τον ΕΟΤ.
Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Καφέ SCAE
Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί
Καφέ του SCAE αποκτούν με-
γαλύτερο ενδιαφέρον μετά την
'
Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο
Ελλάδας καλεί όλους τους
επαγγελματίες του κλάδου των
Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης
να αγκαλιάσουν το project
Ελληνικό Πρωινό.
Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας παρουσιάζει το Ελληνικό Πρωινό, αναδεικνύοντας τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα ως αναπόσπαστο κομμάτι
της ελληνικής φιλοξενίας.