Page 31 - HOTEL

Basic HTML Version

FOOD
Service
k
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
31
ρωθούν σχετικά με όλα τα εί-
δη ποτών, αλκοολούχων και
μη, καθώς και το κρασί και
την μπίρα.
n
Anuga Frozen Food:
Σε αυ-
τό το τμήμα η έκθεση περι-
λαμβάνει είδη κατεψυγμένων
τροφίμων και μεγάλη ποικι-
λία παγωτών.
n
Αnuga Fine Food:
Η έκθεση
που εστιάζει στην προβολή
και στην προώθηση προϊό-
ντων gourmet και delicates-
sen.
n
Anuga Organic:
Οργανικά
προϊόντα υψηλής θρεπτικής
αξίας, των οποίων η ζήτηση
συνεχώς αυξάνεται τα τελευ-
ταία χρόνια.
n
Anuga Bread & Bakery, Hot
Beverages:
Είδη ψωμιού,
αρτοσκευάσματα και ροφή-
ματα είναι το θέμα της συ-
γκεκριμένης έκθεσης.
n
Anuga Meat :
Ένα τμήμα
αφιερωμένο αποκλειστικά σε
όλα τα είδη κρέατος: μοσχά-
ρι, χοιρινό, κυνήγι κ.ά.
n
Anuga RetailTec:
Τομέας
για τον εξοπλισμό των επιχει-
ρήσεων μαζικής εστίασης.
n
Anuga Dairy:
Αφορά στην
παρουσίαση νέων γαλακτο-
κομικών προϊόντων απ’ όλο
τον κόσμο. Τέλος, για την
Anuga του 2012, προγραμ-
ματίζονται παράλληλες εκδη-
λώσεις οι οποίες συγκεντρώ-
νουν το ενδιαφέρον του επι-
σιτιστικού κλάδου.
http://www.anuga.com/
SIAL Paris 2012
Mία από τις μεγαλύτερες
επισιτιστικές διοργανώσεις της
Ευρώπης, η SIAL paris, θα διε-
ξαχθεί το 2013, στο Παρίσι
(Nord Villepinte) από τις 21 μέ-
χρι τις 25 Οκτωβρίου.
Όπως υποστηρίζουν οι διορ-
γανωτές της έκθεσης, η SIAL
αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για
τη σύναψη συμφωνιών των επι-
χειρήσεων, καθώς και μοναδική
πηγή πληροφόρησης για τους
ίδιους τους επαγγελματίες.
To 2010, στην έκθεση μετεί-
χαν περίπου 6.000 επιχειρήσεις
από 100 και πλέον χώρες, ενώ
την επισκέφθηκαν περισσότε-
ροι από 180.000 επαγγελματίες
του επισιτισμού από 200 χώ-
ρες.
http://www.sialparis.com/
SIAL China 2012
Η διεθνής έκθεση SIAL θεω-
ρείται ως το κορυφαίο γεγονός
του επισιτισμού για την ασιατι-
κή αγορά.
Την τελευταία δεκαετία, εγ-
χώριες και διεθνείς παραγωγι-
κές μονάδες στους τομείς των
τροφίμων, οίνων, οινοπνευμα-
τωδών και εξοπλισμού συμμε-
τέχουν με αντιπροσώπους
τους και συμβάλλουν ώστε να
εξελιχθεί η έκθεση σε κυρίαρ-
H SIAL Paris θεωρείται
ως μία από τις μεγαλύτε-
ρες επισιτιστικές διοργα-
νώσεις της Ευρώπης.