Page 10 - Food Service τ. 119

επικαιρότητα
10
FOOD
Service
Λίθοινον είναι το όνομα ενός
ιδιαίτερου και καλαίσθητου χώ-
ρου, λίγη ώρα μακριά από την
Αθήνα, στη λεωφόρο Σαρωνί-
δας.
Ένας χώρος που περιμένει
τους λάτρεις του καλού κρασι-
ού, των ιδιαίτερων αποσταγμά-
των και των υψηλών γεύσεων
να τον ανακαλύψουν!
Μετά από 10 χρόνια δημιουργι-
κής πορείας, ο επιχειρηματίας
κ. Βασιλειάδης Ιωάννης, αφου-
γκραζόμενος τις επιθυμίες των
πελατών και φίλων του, δημι-
ούργησε το Λίθοινον Private
16.
Ένα privé εστιατόριο αυ-
στηρά 16 θέσεων, που λειτουρ-
γεί μέσα στο χώρο του Λίθοι-
νον Wine & Accessories.
Η ιδιαίτερη κουζίνα του είναι
σχεδιασμένη και κατασκευα-
σμένη από την εταιρεία Α. & Δ.
ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ, πληρώντας όλες
τις προδιαγραφές υγιεινής και
ασφαλείας.
Τα μηχανήματα είναι υψηλών
προδιαγραφών και όλες οι
ανοξείδωτες κατασκευές φέ-
ρουν τη σφραγίδα της εταιρεί-
ας ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ.
Στο Λίθοινον Private 16, μπορεί
κανείς να γευτεί ιδιαίτερα πιά-
τα πάντα με φρέσκα υλικά και
κρέατα υψηλής ποιότητας, όλα
μαγειρεμένα στον ισπανικό
φούρνο με ξυλοκάρβουνο
JOSPER, που αντιπροσωπεύει
αποκλειστικά η εταιρεία Α. & Δ.
ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ στην Ελλάδα.
Φούρνος ιδανικός για ιδιαίτε-
ρες κουζίνες, όπως είναι του
Λίθοινον Private 16, όπου χάρη
στη χρήση του ξυλοκάρβουνου
προσδίδει ένα άρωμα καπνι-
στού στα φαγητά.
Με αφορμή τα 400 χρόνια από
το θάνατο του Ελ Γκρέκο, το
κτήμα Λυραράκη αποτίει φόρο
τιμής σε έναν από τους σημα-
ντικότερους ζωγράφους στην
Ιστορία της Τέχνης, στον Κρητι-
κό που πάντοτε περήφανος για
την καταγωγή του, υπέγραφε
τα έργα του ως «Δομήνικος Θε-
οτοκόπουλος ο Κρης εποίει».
Ως ένδειξη σεβασμού, θαυμα-
σμού και βαθιάς εκτίμησης
στην προσωπικότητα και στο
έργο του διακεκριμένου ζωγρά-
φου που τίμησε την Κρήτη, το
κτήμα εμφιάλωσε δύο εξαιρετι-
κούς οίνους, έναν ερυθρό κι
έναν λευκό, σε επετειακές
magnum φιάλες, που τις ετικέ-
τες τους κοσμούν αντίστοιχα τα
έργα «Οι Απόστολοι Πέτρος και
Παύλος» (1592, Μουσείο Κατα-
λανικής Τέχνης, Βαρκελώνη)
και «Άποψη του όρους Σινά»
(
Ιστορικό Μουσείο Κρήτης). Στο
λευκό οίνο, αναδεικνύεται η δυ-
ναμική και ο χαρακτήρας της
ποικιλίας Βηλάνα, που βρίσκε-
ται σε ένα εξαιρετικό αμπελοτό-
πι. Στον ερυθρό οίνο, οι διε-
θνείς ποικιλίες Syrah, Cabernet
και Merlot συνδυάζονται για να
δώσουν πλούσια και στιβαρή
δομή, καθώς και αρώματα υψη-
λής έντασης και πολυπλοκότη-
τας.
Εμφιαλώθηκε μετά από 15μηνη
ωρίμανση σε καινούργια δρύινα
βαρέλια και επιδέχεται μακρό-
χρονη παλαίωση.
Φόρος τιμής στον ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ
Η ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ εξοπλίζει
το Λίθοινον Private 16
Mεγάλη
διάκριση της
Mondelez
Hellas!
Την Τρίτη 29 Απριλίου
πραγματοποιήθηκε η τελε-
τή απονομής των βραβείων
Best Workplaces 2014,
όπου η Mondelez Hellas
βραβεύθηκε για την κατά-
κτηση της 1ης θέσης στην
κατηγορία 250+ εργαζό-
μενοι.
Το βραβείο παρέλαβαν η κ.
Στυλίδου Δήμητρα, Sales
Representative, ο κ. Λιάκος
Ανδρέας, HR Director, και ο
κ. Χαλουλάκος Λευτέρης,
Managing Director Greece
&
Cyprus, ο οποίος τόνισε
ότι η συνταγή της επιτυχίας
για τη Mondelez είναι απλή:
«
Μία κουταλιά απόλαυση
και δύο κουταλιές ταλέντο.
»
Η 1η θέση στο Great Pla-
ce to Work αποτελεί το επι-
σφράγισμα της συνεχούς
προσπάθειάς μας και αντι-
κατοπτρίζει αυτό που οι
εργαζόμενοι βιώνουν κάθε
μέρα στην εταιρεία μας:
άριστο εργασιακό περι-
βάλλον μέσα στο οποίο
μπορούν να ονειρεύονται,
να μοιράζονται, να δημι-
ουργούν και να πετυχαί-
νουν. Ευχαριστούμε τους
εργαζομένους μας και
προσπαθούμε να πάμε
ακόμη ψηλότερα, αποτε-
λώντας όχι μόνο ένα άρι-
στο εργασιακό περιβάλ-
λον, αλλά “the great place
to DREAM”».