Page 48 - Food Service τ. 119

FOOD
Service
48
cover
story
Ο νεο-μεζές
παρουσιάζεται!
Γευστικές προτάσεις
Το Food Service ζήτησε από τους chef να πραγματοποιήσουν τις προτάσεις τους
για μεζέδες βασισμένοι στην ελληνική κουζίνα, οι οποίοι μπορούν να συνοδεύσουν
άριστα ούζο ή τσίπουρο. Τα αποτελέσματα στις εικόνες που ακολουθούν…
Δημιουργός: Chef Δόξης Βεκρής, Costa Navarino
Τυροκαυτε-
ρή με φέτα,
κατίκι,
μανούρι
και πιπεριές
τσίλι.
Μύδια
σαγανάκι.
Kitchen Manager: Γρηγόρης Χέλμης, Chef: Μιχάλης Πουλαράκης, Eστιατόριο ΜεΖεν
Μπρασκο-
ουρές(πε-
σκανδρίτσα)
στο τηγάνι
με φρέσκια
ντομάτα και
κρεμμυδά-
κια.
Μπακαλιά-
ρος Σπε-
τζοφάι.