FOOD
Service
49
cover
story
Καπνιστή
μελιτζανο-
σαλάτα με
κρασοτύρι
Κω και
ζυμωτό
ψωμί.
Κουλούρι
Θεσσαλονί-
κης με τα-
ραμά και
αυγοτάρα-
χο.
Τηγανιά
φρέσκων
θαλασσινών
με χοντρό,
κατσαρή
ντομάτα,
σταμναγκά-
θι, κάρδαμο,
φρέσκο δυό-
σμο και ξε-
ροσφέλι
Μεσσηνίας.
Τηγανιά μα-
νιταριών με
παστό
Μεσσηνίας,
φύλλα ρό-
κας, αρω-
ματισμένη
με βαλσάμι-
κο και φλοί-
δες από
μαριναρι-
σμένο τα-
λαγάνι.
Δημιουργός: Executive chef Παμπόρης Δημήτρης,
Εστιατόριο Pleusis του ξενοδοχείου Patmos Aktis suites & spa
Δημιουργός: Chef Πέτρος Βρυώνης, Μεζεδοπωλείον «Κεντρικόν»
Καλαμάρι
σχάρας
γεμιστό
με πλιγούρι
και λιαστές
ντομάτες.
Τραχανάς στο
τηγάνι με χω-
ριάτικο λουκά-
νικο και πρό-
βειο γιαούρτι.
Δημιουργός: Chef Tάσος Ανδρεάδης