Page 10 - Food Service τ. 121

επικαιρότητα
10
FOOD
Service
Το Food Blog Madame Ginger
«
μετακομίζει» στα Μαθήματα
Μαγειρικής! Δύο γυναίκες γε-
μάτες όρεξη και πάθος για τη
μαγειρική ενώνουν τις δυνά-
μεις τους σε μία συνεργασία
γεμάτη από ταμπεραμέντο. Η
Μαριλού Παντάκη (aka
Madame Ginger), chef & food
blogger, και η Λίλα Καραπο-
στόλη, δημιουργός του
Cookery Club Μαθήματα Μα-
γειρικής, μαγειρεύουν τα νέα
τους σχέδια. Μία συνεργασία
που θα δημιουργήσει στοχευ-
μένες ενέργειες και θα ενώσει
την ομορφιά της μαγειρικής τέ-
χνης και τη μαγεία της διήγη-
σης ιστοριών μέσα από το φα-
γητό… Μαζί θα σχεδιάσουν τις
πιο έξυπνες ενέργειες παρου-
σίασης, προβολής και διαφήμι-
σης προϊόντων και εταιρειών,
θα συνταιριάξουν συνταγές,
θα χαρίσουν τις δικές τους φω-
τογραφικές ιστορίες, θα ζω-
ντανέψουν βίντεο γεμάτα νο-
στιμιά, θα κάνουν μαθήματα
μαγειρικής και θα δημιουργή-
σουν μία ανανεωμένη ατμό-
σφαιρα για όσους αγαπούν τη
μαγειρική και κουράστηκαν να
βλέπουν συνέχεια τα ίδια! Ο
χώρος των Μαθημάτων Μαγει-
ρικής θα αποτελεί πλέον το ερ-
γαστήρι της Madame Ginger
και της ομάδας της και σε συ-
νεργασία με την έμπειρη ομά-
δα του Cookery Club θα ανα-
λαμβάνουν μεταξύ άλλων:
Εκδηλώσεις όπως Εταιρικές
παρουσιάσεις, Γευσιγνωσίες,
Οινογνωσίες, Team Building
Gastro Activities, Συνεντεύξεις
Τύπου
Φωτογραφήσεις και δημι-
ουργία βίντεο (προϊόντων, συ-
νταγών κ.λπ.) για site, προωθη-
τικό υλικό ή διαφημιστικές κα-
ταχωρίσεις
Δημιουργία οπτικής επικοι-
νωνίας. Από το σχεδιασμό ενός
απλού λογότυπου μέχρι το
σχεδιασμό site, προωθητικού
υλικού, συσκευασίας, εντύπων,
στήσιμο περιοδικού, εφημερί-
δας, βιβλίου, έκδοσης, news-
letter κ.λπ.
gr/
Το Uncle Ben’s
®
πρωταγωνι-
στεί στο ελληνικό τραπέζι, υπο-
σχόμενο περισσότερη έμπνευ-
ση και δεκάδες γευστικές απο-
λαύσεις. Γιατί εκεί που οι άλλοι
βλέπουν απλώς ρύζι, το Uncle
Ben’s
®
αντλεί έμπνευση για δε-
κάδες ευφάνταστες και νόστι-
μες συνταγές. Ο σεφ Άκης Πε-
τρετζίκης βάζει την ποδιά του
και δημιουργεί επτά μοναδικές
συνταγές εμπνευσμένες από
τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα
με προϊόντα Uncle Ben’s
®
.
Συ-
νταγές που ετοιμάζονται γρή-
γορα με αγαπημένα υλικά της
ελληνικής κουζίνας, και πάνω
από όλα με έμπνευση, για
απαιτητικούς ουρανίσκους,
όπως είναι η τάρτα μανιταριών
με βάση το ρύζι ή μία γευστική
τηγανιά δημιουργημένη απο-
κλειστικά από τον Άκη Πετρε-
τζίκη.
Εγκαινιάζοντας την καμπάνια
«
Μυ-ρύζι Έμπνευση & Οικονο-
μία», ο διάσημος Έλληνας σεφ
θα απογειώσει το αγαπημένο
προϊόν των Ελλήνων κατανα-
λωτών, που για περισσότερο
από 50 χρόνια βρίσκεται πρώ-
το στη λίστα της καθημερινής
μας διατροφής. Η Ελλάδα
ήταν άλλωστε ο πρώτος ευρω-
παϊκός σταθμός για το Uncle
Ben’s
®
στα τέλη της δεκαετίας
του ’50. Από τότε έχει γράψει
ιστορία με την υψηλή ποιότητα
και καινοτομία που χαρακτηρί-
ζουν όλα τα προϊόντα Uncle
Ben’s, με ιδιαίτερη πάντοτε έμ-
φαση στην ευκολία παρασκευ-
ής και στην εξοικονόμηση χρό-
νου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε
ότι το Uncle Ben’s
®
ήταν αυτό
που λανσάρισε για πρώτη φο-
ρά στην Ελλάδα το ρύζι σε σα-
κουλάκι, αλλά και το ρύζι
Express, που προσφέρει έτοι-
μα γεύματα σε δύο μόλις λε-
πτά!
Uncle Ben’s
®
: «
Μυ-ρύζι Έμπνευση
&
Οικονομία!»
Τα Μαθήματα Μαγειρικής
υποδέχονται τη Madame Ginger
55
ο Φεστιβάλ
Κινηματογράφου
Θεσσαλονίκης με
άρωμα Fischer
Το κλείσιμο της αυλαίας
του 55ου Φεστιβάλ Κινημα-
τογράφου Θεσσαλονίκης
σηματοδότησε η τελετή λή-
ξης της διοργάνωσης στην
ιστορική έδρα του θεσμού,
το κατάμεστο Ολύμπιον, το
Σάββατο 8 Νοεμβρίου. Το
δικό της στίγμα στο Φεστι-
βάλ έδωσε και φέτος, για
8
η συνεχή χρονιά, η πιο σι-
νεφίλ μπίρα, Fischer, απονέ-
μοντας τα Βραβεία Κοινού
στις ταινίες και τους δημι-
ουργούς που κατάφεραν να
ξεχωρίσουν και να αναδει-
χθούν από τους ίδιους τους
θεατές.
Η ολοκλήρωση του φεστι-
βάλ γιορτάστηκε με το κα-
θιερωμένο, μεγάλο Πάρτι
Λήξης της Fischer στο χώ-
ρο της Αποθήκης Γ
.
Διάσημοι chef
μαγειρεύουν στο
ΜΙΡΑΝ με ΒΟΡΕΙΑ!
Οι καθιερωμένες γευσιγνω-
σίες του αλλαντοπωλείου
ΜΙΡΑΝ ξεκίνησαν το μήνα
Οκτώβριο με διάσημους
chef στο τιμόνι της κουζίνας
και τις μπίρες ΒΟΡΕΙΑ να
συνοδεύουν τα εκλεκτά εδέ-
σματα. Η αρχή πραγματο-
ποιήθηκε το Σάββατο 11
Οκτωβρίου με την Ελένη
Ψυχούλη, η οποία με τη μα-
γειρική της ταξίδεψε τους
παρευρισκόμενους σε μονα-
δικούς γαστριμαργικούς
προορισμούς. Μερακλίδικη
τηγανιά με σουτζούκι
ΜΙΡΑΝ, μανιτάρια και γρα-
βιέρα από τα χέρια της Ελέ-
νης Ψυχούλη συνοδεία της
σερραϊκής μπίρας ΒΟΡΕΙΑ
ήταν μόνο ένα από τα προ-
τεινόμενα πιάτα.