Page 34 - Food Service τ. 121

FOOD
Service
34
Κ
άθε χρόνο, τα τε-
λευταία τρία χρό-
νια, η Gastronomy
Essentials σε συ-
νεργασία με την
Premier Luxury Mountain διορ-
γανώνουν το Premier Gastro-
nomy Festival, το οποίο διαρκεί
έναν ολόκληρο μήνα.
Για το 2014, και συγκεκριμέ-
να από τις 31 Οκτωβρίου έως
τις 30 Νοεμβρίου, κορυφαίοι
chef από τη διεθνή μαγειρική
σκηνή συναντήθηκαν στους ξε-
χωριστούς χώρους του Pre-
mier Luxury Mountain Resort
προκειμένου να παρουσιάσουν
ιδιαίτερες γεύσεις αλλά και τε-
χνικές.
Όσοι συμμετείχαν στη διορ-
γάνωση είχαν την ευκαιρία να
ταξιδέψουν και να γνωρίσουν
κουζίνες από την Ιαπωνία, το
Περού, τη Γερμανία, την Ιταλία
αλλά και την Κρήτη, συνθέτο-
ντας ένα μοναδικό world
fusion. Αξίζει να σημειωθεί ότι
στο πλαίσιο του 3rd Premier
Gastronomy Festival, πραγμα-
τοποιήθηκαν για πρώτη φορά
εκπαιδεύσεις στην αγγλική
γλώσσα.
Ξεχωριστές
εκπαιδεύσεις
επαγγελματιών
Φέτος, για πρώτη φορά στα
χρονικά της διοργάνωσης, εν-
σωματώθηκαν δύο μοναδικές
εκπαιδεύσεις. Η πρώτη εκπαί-
δευση-επίδειξη με θέμα το ζε-
στό και κρύο μπουφέ για ξενο-
δοχεία πολυτελείας και ξενο-
δοχεία τύπου resort (Warm &
Cold Buffet for Luxury & Resort
Hotels) πραγματοποιήθηκε από
τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου με
εισηγητή τον chef Reginald
Ioos από τη Le Cordon Bleu.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι επαγγελματίες της κουζίνας συναντιούνται στο
Μπάνσκο, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων σε ένα φεστιβάλ αφιε-
ρωμένο στην απόλυτη γαστρονομία.
3
rd Premier
Gastronomy Festival
Ετήσιο ραντεβού στο Μπάνσκο!
θέμα