Page 48 - Food Service τ. 121

FOOD
Service
48
cover
story
Cheese cake μελομακάρονο με marron glace.
Δημιουργός:
Πάρης Κωστόπουλος, executive chef, διευθυντής κουζίνας,
γαστρονομικός σύμβουλος ΙΕΚ Ορίζων Καλαμάτας, ιδρυτικό μέλος gefsis
team
Αχλάδι «ποσέ» γεμιστό με κρέμα σαμπούκα, μους γιαουρτιού μαστίχας
σε τουλίπα καραμέλας και σιρόπι κόκκινου αρωματικού κρασιού.
Δημιουργός:
Pastry chef Αριστείδης Πιπερτζής, ξενοδοχείο
Pomegranate Wellness Spa Hotel
Christmas sweet glass, το οποίο αποτελείται από «πατέ μελομακάρονο
για βάση, πούλπα μπανάνας και σοκολάτα γάλακτος, γαρνιρισμένο με
καραμελωμένα πέταλα δημητριακών, συνοδευμένα στο γυάλινο δίσκο με
συμπυκνωμένο πευκόμελο και καβουρδισμένη βρόμη.
Δημιουργός:
Απόστολος Κωνσταντινίδης
Pat-Sable σοκολάτας με αμύγδαλο, γκανάζ απο φιστίκι Αιγίνης, cremeux
σοκολάτας και βατόμουρα.
Δημιουργός:
Eυάγγελος Αρακάς, ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ
Γλυκό. Tarte tatine. Γαλλική μηλόπιτα με σφολιάτα, μαύρη ζάχαρη και κα-
νέλα.
Δημιουργοί:
Αθανάσιος Πλάκας & Κώστας Μαγγίνας, «Σεφ στο Σπίτι»
Τάρτα κολοκύθας με τζίντζερ.
Δημιουργός:
Δημήτρης Παπαντωνίου