cover
story
FOOD
Service
49
Γλυκό. Tiramisu με βάση από τσουρέκι και κρέμα με τυρί ρικότα.
Δημιουργοί:
Αθανάσιος Πλάκας & Κώστας Μαγγίνας, «Σεφ στο Σπίτι»
Πάβλοβα με φρούτα του δάσους.
Δημιουργός:
Δημήτρης Παπαντωνίου
Κορμός αμυγδάλου και κορμός κάστανο.
Δημιουργός:
Pastry chef Δημήτρης Οικονομίδης, ζαχαροπλαστείο
Kassiani
Τάρτα λεμόνι σε ποτήρι.
Δημιουργός:
Xρήστος Λαλαούνης, chef στο Αλάτσι
Φάκελα Γλυκά.
Δημιουργός:
Μαρία Λόη, executive corporate chef και συγγραφέας
Αχλάδια ποσέ σε χυμό ροδιών με τρίμμα μελομακάρονου, κρέμα από βα-
νίλια Μαδαγασκάρης και pop macaron με γέμιση κρέμα φιστίκι.
Δημιουργός:
Πέτρος Βρυώνης, chef μεζεδοπωλείων Kεντρικόν, καθηγη-
τής μαγειρικής τέχνης (ΙΕΚ Ορίζων) Καλαμάτας, ιδρυτικό μέλος GEFSIS
TEAM