cover
story
FOOD
Service
50
Μους σοκολάτας valrhona, jelly βατόμουρο, γκανάζ σοκολάτας με τριμ-
μένο μπισκότο και σάλτσα σοκολάτας με χρυσό.
Δημιουργός:
Αλέξανδρος Αλεξίου, Hyatt Regency Thessaloniki
Μους λευκής σοκολάτας namelaka, μαριναρισμένος ανανάς-πορτοκάλι
κονφί και ντρέσινγκ λουκούμι τριαντάφυλλο, συνοδευόμενο με μαρέγκες
αρωματισμένες με κάρδαμο!
Δημιουργός:
Αλέξανδρος Αλεξίου, Hyatt Regency Thessaloniki
Tρουφάκια.
Δημιουργός:
Μαρία Λόη, executive corporate chef και συγγραφέας
Κορμός σοκολάτας με κρέμα λευκή σοκολάτα-γιαούρτι και κροκάν αμυ-
γδάλου.
Δημιουργός:
Eυάγγελος Αρακάς, ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ