Food Service τ. 135

IDEAS 66 Σήμερα γάμος γίνεται… Β έβαια, στην προαναφερθείσα υπόθεση εργασίας υπάρχει και ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη πριν καν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε το μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση του συνδυασμού και συγκερασμού διαφορετικών γεύσεων αλκοολούχων ποτών, για τη δημιουργία ευφάνταστων όσο και μοναδικών κοκτέιλ. Αυτός δεν είναι άλλος από το εάν και κατά πόσο ταιριάζει μια τέτοια λογική με την επιχείρησή σας και το δικό της, ξεχωριστό καθημερινό «αποτύπωμα». Αποτελεί, πλέον, παραδοχή και αποτύπωση της καθημερινότητας σε διεθνές επίπεδο πως σήμερα ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν βότκα να συνοδεύσουν με τον καφέ τους, ο μη­ λίτης αποκτά μια πιο «επιθετική» χροιά, καθώς Αναμφίβολα, η πρόοδος που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στην εν γένει αγορά του bartending, και δη στον τομέα της μετεξέλιξης των υπάρχοντων ποτών, γεύσεων, προσμείξεων και προτάσεων, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Πλέον, τα μέχρι πρότινος πανίσχυρα όσο και απαραβίαστα… σύνορα κάθε κατηγορίας αλκοολούχου ποτού αποδεικνύονται δυσδιάκριτα όσο και ευμετάβλητα, καθώς επίσης και ιδιαίτερα συνεργάσιμα! Αποτέλεσμα; Να βρίθει δημιουργικότητας και γευστικότητας, άρα και εσόδων από την περίεργη για καθετί καινούργιο πελατεία! Πώς καταργούνται δημιουργικά και στην πράξη τα «σύνορα» μεταξύ δύο κατηγοριών ποτού;

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=