Mini Market & Μικρή Λιανική Νο 2 - page 13

Με στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά να τρέφονται υγιεινά και
ισορροπημένα, επιτρέποντάς τους παράλληλα να είναι δημι-
ουργικά με το φαγητό, η Nestlé Ελλάς γιόρτασε τη Διεθνή
Ημέρα των Σεφ στα κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι, όπου
με τη βοήθεια του αγαπημένου σεφ των παιδιών, Κυριάκου
Μελά, τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας μετέτρεψαν
υγιεινές συνταγές σε φαγώσιμη «τέχνη στο πιάτο».
Στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα των Σεφ, που ο όμιλος γιορτάζει
με εκδηλώσεις για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, το θέμα ήταν
«Τέχνη στο Πιάτο». Έτσι, στη διαφορετική αυτή εκδήλωση που
διοργάνωσε η Nestlé προέτρεψε τα παιδιά να δημιουργήσουν
με απλά υλικά, όπως ψωμί, γιαούρτι και λαχανικά, το όμορφο
και νόστιμο ατομικό τους έργο.
Μετά την εκδήλωση η Αγγελική Παπαδοπούλου, υπεύθυνη
Εταιρικών Υποθέσεων της Nestlé Ελλάς, δήλωσε σχετικά:
«Στόχος μας μέσα από το σημερινό εργαστήριο ήταν να δημι-
ουργήσουμε μία εξίσου εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική
εμπειρία γύρω από τη σημασία της υγιεινής διατροφής με τη
βοήθεια του αγαπημένου σεφ των παιδιών, Κυριάκου Μελά,
και της ομάδας του. Για εμάς η διατροφική εκπαίδευση των
παιδιών αποτελεί βασική προτεραιότητα και είμαστε ιδιαίτερα
υπερήφανοι καθώς από το 2009 έχουμε αγγίξει περισσότερα
από 110.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα
Παιδιά Όλο Υγεία».
Nestlé Ελλάς: Γιόρτασε τη
Διεθνή Ημέρα των Σεφ
1...,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,...84
Powered by FlippingBook