Username
Password
DownLoader

Tο "DownLoader" είναι το ελληνικό περιοδικό για το νόμιμο downloading. Απευθύνεται στους έλληνες χρήστες προσωπικών υπολογιστών με ευρυζωνικές συνδέσεις στο Διαδίκτυο. Παρουσιάζει τεχνολογίες, τεχνικές, προγράμματα και ιστοσελίδες που σχετίζονται με το downloading, εφιστώντας την προσοχή του κοινού στη νόμιμη χρήση των δυνατοτήτων που τα παραπάνω προσφέρουν. Το πρώτο τεύχος του Downloader κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2010. Το περιοδικό είναι διμηνιαίο.

Έναρξη Κυκλοφορίας:
2010

Συχνότητα Έκδοσης:
Διμηνιαίο

Αρχισυντάκτης:
Φώτης Καρατζιάς

Τεύχος 8

Κεντρικό θέμα στο όγδοο τεύχος του Downloader, αποτελεί η συλλογή εργαλείων τα οποία πρέπει να έχει κανείς στη διάθεσή του, προκειμένου να καλύψει όλες του τις ανάγκες στον τομέα του downloading. Ακόμη, στο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα για τις καινοτομικές κινήσεις του Pirate Bay και για της δυνατότητες παρακολούθησης αθλητικών αγώνων στο Internet. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο για τις  online υπηρεσίες οι οποίες φιλοξενούν δωρεάν τα δεδομένα χρηστών στο διαδίκτυο και όπως πάντα πολλές παρουσιάσεις αξιόλογων προγραμμάτων.

Τεύχος 7
Στο έβδομο τεύχος του Downloader παρουσιάζονται όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους Private Trackers, δηλαδή τα torrent sites στα οποία έχουν πρόσβαση μόνο εγγεγραμμένα μέλη. Ακόμη, μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο για το λογισμικό το οποίο κατεβάζει αυτόματα τηλεοπτικές σειρές και μια ανάλυση των στοιχείων που συγκέντρωσε ο οργανισμός Measurement Lab, για το πώς χειρίζονται την κίνηση των torrents οι ISPs σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Τεύχος 6
 
Τεύχος 5
 
Τεύχος 4
Διαβάστε που θα βρείτε για να κατεβάσετε και πως θα παίξετε στο PC σας κλασσικά παιχνίδια που άφησαν εποχή. Ακόμη, γνωρίστε νέους και αναβαθμισμένους torrent clients, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που διανέμονται επίσημα μέσω torrents,  καθώς και τα καλύτερα εργαλεία virtualization για να περιηγείστε στο Internet και να τρέχετε νέα προγράμματα με ασφάλεια.
Τεύχος 3
Διαβάστε μια πολυσέλιδη παρουσίαση του eMule, ενός εργαλείου downloading με πολλούς φανατικούς οπαδούς. Ακόμη, γνωρίστε τα προγράμματα που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τους περιορισμούς των One-Click Hosting sites, τους καλύτερους torrent clients και τα sites από τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Τεύχος 2
Παρουσιάζουμε τους Media Streamers, τις συσκευές δηλαδή που μπορούν να αναπαραγάγουν στην τηλεόρασή σας αρχεία βίντεο, ήχου και εικόνας, καθώς και υποτίτλους. Ακόμη,  παρουσιάζουμε την πρώτη τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε για διανομή μέσω P2P και αρκετές από τις καλύτερες ιστοσελίδες φιλοξενίας torrents.
Τεύχος 1