Το «Food Service» είναι το επαγγελματικό-επιχειρηματικό περιοδικό στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στον τομέα της μαζικής εστίασης, της βιομηχανίας και του εμπορίου τροφίμων και ποτών.
Εκδίδεται από το έτος 2000 και αποτελεί τον πιο αξιόπιστο και αντικειμενικό σύμβουλο για τους F&B Managers και τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης. Η ύλη και η θεματολογία του περιοδικού επικεντρώνονται στην αγορά του food service-catering, της επαγγελματικής εστίασης και του χονδρεμπορίου τροφίμων και ποτών.
Έναρξη Κυκλοφορίας:
2000
Συχνότητα Έκδοσης:
Διμηνιαίο
Αρχισυντάκτις:
Μάγδα Πειστικού
Το θέμα εξωφύλλου αυτού του τεύχους είναι αφιερωμένο στη νέα γενιά μαγείρων που έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στην εγχώρια εστίαση. Δέκα Millennials chefs και pastry chefs συστήνονται στο κοινό του περιοδικού, μοιράζονται τις ιστορίες τους και το όραμά τους για τη γαστρονομία. Λίγο πριν από το νέο έτος, η νέα γενιά δηλώνει παρούσα στις επαγγελματικές κουζίνες και δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες!