Username
Password
MEETINGREECE

Η έκδοση του METINGREECE έχει ως στόχο την οργανωμένη και στοχευμένη προσέγγιση των decision makers ανά τον κόσμο και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος.
Αποστέλλεται σε 6.000 επιλεγμένες διευθύνσεις Οργανωτών Συνεδρίων (P.C.O.), Incentive Houses, Φαρμακευτικές, Εμπορικές και Βιομηχανικές εταιρείες, Hosted Groups of Buyers, Επιστημονικές και Επαγγελματικές ενώσεις στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και στην Ασία, και παίρνει μέρος στις εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού, (IMEX, EIBTM) ενώ έχει παρουσία και σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη (ITB, MITT, WTM, PHILOXENIA,xenia, HO.RE.CA).

Έναρξη Κυκλοφορίας:
1995

Συχνότητα Έκδοσης: 
Ετήσιο

Διευθυντής Σύνταξης:
Μαργαρίτα Μανούσου
Δικτυακός Τόπος:

http://www.meetingreece.gr

Τεύχος 2013

 Η έκδοση 2013-14 του γνωστού και μοναδικού έντυπου οδηγού συνεδριακού τουρισμού για την Ελλάδα, MEETINGREECE, είναι πλέον και online στη διάθεση των αναγνωστών. Ο οδηγός MEETINGREECE περιέχει ενημερωμένες όλες τις πληροφορίες που αφορούν στους χώρους που υπάρχουν στην Ελλάδα τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στα νησιά, για να φιλοξενήσουν μικρές και μεγάλες συνεδριακές εκδηλώσεις. Οι χώροι αυτοί υπάρχουν είτε ως αυτόνομοι συνεδριακοί χώροι ή ως συνεδριακοί χώροι μέσα σε ξενοδοχεία.

Ο οδηγός είναι φιλικός στον αναγνώστη και προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους για κάθε περιοχή στην Ελλάδα.

Τεύχος 2012
Η έκδοση 2012-13 του γνωστού και μοναδικού έντυπου οδηγού συνεδριακού τουρισμού για την Ελλάδα, MEETINGREECE 2012-13, είναι πλέον και online στη διάθεση των αναγνωστών. Ο οδηγός MEETINGREECE περιέχει ενημερωμένες όλες τις πληροφορίες που αφορούν στους χώρους που υπάρχουν στην Ελλάδα τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στα νησιά, για να φιλοξενήσουν μικρές και μεγάλες συνεδριακές εκδηλώσεις. Οι χώροι αυτοί υπάρχουν είτε ως αυτόνομοι συνεδριακοί χώροι ή ως συνεδριακοί χώροι μέσα σε ξενοδοχεία.
Ο οδηγός είναι φιλικός στον αναγνώστη και προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους για κάθε περιοχή στην Ελλάδα.