Food Service τ. 129 - page 4

FOOD
Service
4
Θέμα
Φεστιβάλ Γαστρονομίας/Οίνου
Ευκαιρία ή παγίδα;
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Υοlenis Cooking Classes
Νέες ιδέες στη μαγειρική
Θέμα
Thessaloniki Street food festival
To φαγητό στο δρόμο
Θέμα
Mount Athos Area
Ο Άθως στην Ευρώπη
20
22
40
52
6
Editorial
54
Παρουσίαση
58
Gourmet Club
Αφιέρωμα
Για ένα κομμάτι πίτα.......14
Γνωρίστε τη γαστρονομική
παράδοση της Ελλάδας
Χρυσοί Σκούφοι ............. 18
Και τα 24 ήταν υπέροχα
Συνέντευξη
Σταμάτης Τσίλιας........... 24
«Θαυμάζω όλους τους Έλληνες
σεφ»
Συνέντευξη
Γιάννης Στανίτσας ......... 44
«Προσωπικά δεν μου αρέσει η λέξη
gourmet»
Tips 4 starters ............... 46
H αρχή είναι το ήμισυ...
Sympossio Greek Gourmet
Touring .......................... 48
Μια βόλτα στα νησιά του Αιγαίου
Περιθώριο
Συνεισφοράς .................. 50
1 επιπλέον πάγιων εξόδων=
1
επιπλέον πωλήσεις;
Aναθεωρώντας την έννοια
του επιχειρείν ................ 56
Ιστορίες επιχειρηματικότητας
θέματα
Κάθε μήνα
28
cover
story
Γυναίκες σεφ
H κουζίνα έχει ταυτότητα;
Τέσσερις γυναίκες από το
χώρο της εστίασης, τέσσερις
διαφορετικές ιστορίες που
δίνουν απαντήσεις στην πιο
κλισέ ερώτηση της μαγειρικής
τέχνης.
1,2,3 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...60
Powered by FlippingBook