Τουριστική Αγορά τ. 268 - page 93

93
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ρούπη-Αγάλλου, σχετικά με τις ειδικές ανά-
γκες διατροφής, καθώς σημειώνεται ρα-
γδαία αύξηση των πελατών ξενοδοχείων και
εστιατορίων που ακολουθούν μία συγκεκρι-
μένη δίαιτα ή διατροφή – είτε για λόγους
υγείας είτε για ιδεολογικούς λόγους, όπως
η χορτοφαγική διατροφή.
Κορυφαίοι chef πλαισίωσαν το σεμινάριο,
όπως ο διεθνούς φήμης Έλληνας pastry
chef Δημήτρης Χρονόπουλος, που εντυπω-
σίασε με νόστιμα και υγιεινά γλυκά, η chef
Δανάη Τσεκούρα, με εξειδίκευση στη «Raw
Food Cuisine», η οποία έχει επιμεληθεί τα
ειδικά μενού μεγάλων ονομάτων της παγκό-
σμιας καλλιτεχνικής σκηνής, όπως της
Beyonce, του George Michael και του
Carlos Santana, ενώ έχει αναπτύξει το θέ-
μα της ωμοφαγικής και χορτοφαγικής δίαι-
τας. Τέλος, ο chef Mark Guillain-Williams
από την ALAIN DUCASSE EDUCATION, με
τεχνικές υψηλής γαστρονομίας, που χρησι-
μοποιούνται στα βραβευμένα και διάσημα
εστιατόρια του μεγάλου Γάλλου chef Alain
Ducasse, παρουσίασε συνταγές με βάση τη
φιλοσοφία «ΑΠΛΑ, ΥΓΙΕΙΝΑ & ΝΟΣΤΙΜΑ».
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Μάρ-
τιο, στη Θεσσαλονίκη, με ένα hands-on σε-
μινάριο με θέμα «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΥ-
ΣΙ», με τον κορυφαίο chef της ιαπωνικής
κουζίνας, Πολυχρόνη Δαμαλά, και το πρό-
γραμμα «Naturalité» με την ALAIN
DUCASSE EDUCATION.
n
8ο XiniS eDuCATion FeSTiVAL
Dare to Dream
XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγα-
λύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα
και Ευρώπη.
Το 8ο στη σειρά φεστιβάλ εκπαίδευσης
στη φετινή διοργάνωση επιχείρησε να προ-
καλέσει το όνειρο για δωρεάν ποιοτική εκ-
παίδευση, υιοθετώντας το σύνθημα: Dare 2
Dream.
Με συμμετοχή στο
και την απόκτηση της κάρτας VIP PASS, οι
συμμετέχοντες μπορούσαν:
• Να συμμετάσχουν δωρεάν σε 17 εβδο-
μάδες εκπαίδευσης
• Να παρακολουθήσουν δωρεάν 140 κο-
ρυφαία σεμινάρια εξειδίκευσης και 35 εκ-
παιδευτικές εκδηλώσεις (Hμέρες Καριέρας,
Διαλέξεις, Ημερίδες κ.λπ.)
• Να αποκτήσουν Βεβαιώσεις Παρακο-
λούθησης από τους εξέχοντες εισηγητές
των σεμιναρίων, για πιο ισχυρό βιογραφικό
Το XEF 2016 άνοιξε τις πύλες του σε
όλους, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, με την
Εβδομάδα Επισιτισμού και 14 μοναδικά σεμι-
νάρια!
n
ΣΧΟΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ CHeF
D’oeuVre: ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2016
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε
και φέτος η Ημέρα Επαγγελματικής Καριέ-
ρας (CAREER DAY) από τη σχολή CHEF D’
OEUVRE (
. Στην Ημέρα
Επαγγελματικής Καριέρας, όπου αποτελεί
πλέον θεσμό, παρευρίσκονται κάθε χρόνο οι
εκπρόσωποι από τους μεγαλύτερους ομί-
λους ξενοδοχείων και εστιατόριων όπως:
Costa Navarino, Aman Zoe, Athens Hilton,
Αστέρας Βουλιαγμένης, Aldemar Hotels,
Atlantica Hotels κ.ά. Οι σπουδαστές και οι
απόφοιτοι της σχολής είχαν τη δυνατότητα
να συνομιλήσουν μαζί τους για τις προοπτι-
κές της επαγγελματικής τους αποκατάστα-
σης στις επιχειρήσεις αυτές και να κλείσουν
επαγγελματικά συμβόλαια.
O κ. Αναστάσιος Μιχαλούδης, εκπρόσωπος από το Costa Navarino, κατά τη διάρκεια της παρουσία-
σής του.
1...,83,84,85,86,87,88,89,90,91,92 94,95,96,97,98,99,100
Powered by FlippingBook