FOOD
Service
4
Θέμα
Κάπνισμα στα εστιατόρια
Τι ισχύει τελικά;
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Στρατηγικός σχεδιασμός
Το συστατικό που λείπει
42
18
6
Editorial
8
Επικαιρότητα
46
Παρουσίαση
48
Νέα προϊόντα
50
Gourmet Club
Συνέντευξη .....................22
Αλέξανδρος Αλεξίου
Πολυεθνική κουζίνα ........24
Ο πολιτισμός σε ένα πιάτο
θέματα
Κάθε μήνα
30
cover
story
Καινοτομία
στην εστίαση
Οι φρέσκες ιδέες
που δίνουν γεύση!
Νέα προϊόντα και
ξεχωριστά concept
κάνουν την
εμφάνισή τους στην
εγχώρια μαζική
εστίαση δίνοντας
νέα διάσταση στον
όρο καινοτομία.
Το «Food service» αποτελεί ένθετο του
περιοδικού «Τουριστική αγορά» (τεύχος
Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016).