Food Service τ. 126 - page 10

10
FOOD
Service
επικαιρότητα
Δύο σημαντικές διακρίσεις
απέσπασε η Λουξ Μαρλα-
φέκας ΑΒΕΕ στα βραβεία
Made in Greece, που έχουν
θεσπιστεί από την Ελληνική
Ακαδημία Μάρκετινγκ, σε
εκδήλωση που έλαβε χώρα
στις 15 Δεκεμβρίου. Συγκε-
κριμένα, η Λουξ ξεχώρισε
ανάμεσα σε δεκάδες ελλη-
νικές επιχειρήσεις που δη-
μιουργούν και εξάγουν ανα-
γνωρισμένα προϊόντα στην
κατηγορία Επώνυμο Ελλη-
νικό Προϊόν για Τρόφιμα
και Ποτά, καταλαμβάνοντας
μία από τις κορυφαίες θέ-
σεις ως ένα από τα πλέον
αναγνωρισμένα ελληνικά
brands, με μακρά παρουσία
στην εγχώρια αγορά, δυνα-
μικό άνοιγμα στο παγκό-
σμιο κοινό και 100% ελληνι-
κή εταιρική διάρθρωση και
ελληνικούς παραγωγικούς
συντελεστές. Επίσης, βρα-
βεύτηκε και στην κατηγορία
Επιχειρηματική Αριστεία για
την εξαιρετική εμπορική,
παραγωγική και τεχνολογι-
κή εξέλιξή της και την αυ-
ξανόμενη διεθνή αναγνώρι-
ση των προϊόντων Λουξ. Η
Λουξ συγκαταλέγεται ανά-
μεσα στις κορυφαίες ελλη-
νικές επιχειρήσεις, επιτυγ-
χάνοντας εξαιρετικές επι-
δόσεις στη δημιουργία και
στη διάθεση προϊόντων υ-
ψηλής ποιότητας, με σημα-
ντική προστιθέμενη αξία για
την ελληνική οικονομία,
όντας πρεσβευτής των πιο
φυσικών γεύσεων της χώ-
ρας.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα
μέλη του Nespresso Club είχαν
την ευκαιρία να απολαύσουν
ξεχωριστές γεύσεις και να μυη-
θούν στα μυστικά των Εκλε-
κτών Ποικιλιών Nespresso, μέ-
σα από τις Ημέρες Καφεγνω-
σίας που έλαβαν χώρα στις
Nespresso Boutiques.
Έμπειροι επαγγελματίες από
το χώρο της γαστρονομίας, οι-
νολογίας και bartending, όπως
ο chef Jean-Charles Métayer, η
food stylist και art de la table
executive Άννα Μαρία Μπαρού,
ο sommelier Απόστολος Πλα-
χούρας και οι bartenders Σπύ-
ρος Κερκύρας και Γιώργος Φι-
λιππίδης, ανέδειξαν κρυφές
πτυχές του καφέ Nespresso
μέσα από τη γευσιγνωσία καφέ
και οίνου και τη δημιουργία μο-
ναδικών γλυκών και cocktails
με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες
και τα Food & Bites της Ne-
spresso. Coffee specialists της
Nespresso παρουσίασαν τα χα-
ρακτηριστικά των Εκλεκτών
Ποικιλιών, ξεδιπλώνοντας την
απόλυτη εμπειρία καφέ που
μόνο η Nespresso μπορεί να
προσφέρει.
Μους από καφέ Capriccio με
καραμελωμένα μήλα και Dol-
cetti fleur de sel, Cantuccini με
ricotta και βατόμουρο, cocktail
με καφέ Arpeggio και ιαπωνικό
ουίσκι, ζελέ από καφέ Roma
και Cantuccini ήταν μερικές
από τις δημιουργίες που από-
λαυσε και παρασκεύασε το κοι-
νό σε μία γιορτή γεύσεων και
αρωμάτων.
Μέσα από τις Ημέρες Καφε-
γνωσίας, στόχος της Nespres-
so είναι να ξεδιπλώσει τη φιλο-
σοφία της απόλυτης εμπειρίας
καφέ espresso, δίνοντας τη δυ-
νατότητα στα μέλη της να μοι-
ραστούν το πάθος τους και να
ανταλλάξουν μυστικά και ιδέες
για την καθημερινή τους από-
λαυση.
Το ραντεβού της Nespresso με
τους λάτρεις του καφέ ανανε-
ώνεται για του χρόνου, καθώς
για το 2016 σχεδιάζει νέο κύ-
κλο Ημερών Καφεγνωσίας με
ενδιαφέρουσες θεματικές, έχο-
ντας πάντα ως επίκεντρο τη
μοναδική εμπειρία καφέ Ne-
spresso.
Μοναδικές ημέρες καφεγνωσίας από τη Nespresso
Νέα σημαντική διάκριση της
Λουξ
Μία νέα διάκριση για
την Ιωνική Σφολιάτα
Η Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ απέσπασε πρό-
σφατα μία ακόμη διάκριση ως επιβρά-
βευση της συνεχούς αναπτυξιακής
πορείας της τα τελευταία χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπα-
σε τιμητική διάκριση για την ανάδειξή
της στις κορυφαίες θέσεις στην κατη-
γορία Βιομηχανικής Αριστείας των
βραβείων MADE IN GREECE 2015 της
Ελληνικής Ακαδημίας Marketing
(ΕΑΜ). Η ανωτέρω βράβευση αποτε-
λεί μία ακόμη επιβεβαίωση ότι η
ΙΩΝΙΚΗ συνεχίζει με επιτυχία την πο-
ρεία της στην ελληνική αλλά και διε-
θνή αγορά, επιτυγχάνοντας συνεχώς
νέους, υψηλότερους στόχους.
/
1,2,3,4,5,6,7,8,9 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,...52
Powered by FlippingBook