Food Service τ. 125 - page 64

FOOD
Service
64
νέα
προϊόντα
Νέο Μεσογειακό
πολύσπορο από την
alfa
Η ομάδα της alfa συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια δυναμικής
παρουσίας στα «γήπεδα» της εστίασης, δημιουργώντας μο-
ναδικά προϊόντα, όπως το νέο Μεσογειακό πολύσπορο με
cream cheese! Το ελαφρύ cream cheese συναντάει την πολύ-
σπορη ζύμη τύπου μπριός (ζυμωμένη με νιφάδες βρώμης και
σίτου, σουσάμι και λιναρόσπορο), δίνοντας ένα εκπληκτικό
αποτέλεσμα σε γεύση και εμφάνιση. Το Μεσογειακό πολύ-
σπορο με cream cheese, όπως και όλα τα προϊόντα της alfa,
είναι φτιαγμένο με αγνά υλικά και σηματοδοτημένο με σύμ-
βολα ανώτερης ποιότητας.
Η Οινοποιία Μπουτάρη
αλλάζει το χάρτη του
ελληνικού λευκού κρασιού
Ένα άριστο λευκό κρασί, από επιλεγμένους αμπελώνες του οροπεδίου της Αρκα-
δίας, παρουσιάζει με ιδιαίτερη περηφάνια η οινοποιία Μπουτάρη.
Το «Οροπέδιο» είναι αποτέλεσμα της βαθιάς γνώσης, των πειραματισμών ετών με
την ποικιλία Μοσχοφίλερο, αλλά και της σπουδαίας εμπειρίας που πα-
ρέλαβε η οινοποιία Μπουτάρη από την εταιρεία Καμπά, η οποία δρα-
στηριοποιήθηκε στην περιοχή της Μαντίνειας από τα μέσα του περα-
σμένου αιώνα. Το «Οροπέδιο» αποτελεί την καλύτερη έκφραση της ποι-
κιλίας Μοσχοφίλερο, η οποία χρωστάει την αναβίωση και την ανάδειξή
της παγκοσμίως στην ομώνυμη οινοποιία. Ένα κρασί που προέρχεται
από συγκεκριμένους αμπελώνες, οι οποίοι καλλιεργούνται σε χαλι-
κώδη εδάφη χαμηλών αποδόσεων ανά πρέμνο. Από αυτά τα αμπέ-
λια επιλέγονται προσεκτικά τα σταφύλια, προκειμένου να διασφαλι-
στεί η άριστη υγιεινή κατάστασή τους. Στην οινοποίηση εφαρμόζεται
η μέθοδος της προζυμωτικής εκχύλισης και στο τέλος το κρασί
περνά για σύντομο χρονικό διάστημα από δρύινα, γαλλικά βαρέλια.
Φίνα αρώματα μεγάλης διάρκειας, δομή, όγκος, πολυπλοκότητα εί-
ναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του κρασιού που το κάνουν διακρι-
τικό και φινετσάτο, τα οποία αναδεικνύονται και μέσα από την υψη-
λής αισθητικής εμφάνιση της φιάλης και της ετικέτας του. Το «Ορο-
πέδιο» διατίθεται σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια.
Νέο ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο
& ΝΟΥΝΟΥ Soft
Η FrieslandCampina Hellas μέσω της αγαπημένης μάρκας ΝΟΥΝΟΥ
επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα στην αγορά των γαλακτοκομικών
προϊόντων με το λανσάρισμα της νέας σειράς ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο &
ΝΟΥΝΟΥ Soft.
Η μάρκα ΝΟΥΝΟΥ καλωσορίζει στην οικογένειά της το Βούτυρο
ΝΟΥΝΟΥ από 100% φρέσκο γάλα αγελάδος, ανάλατο, ιδανικό για
όλες τις χρήσεις (μαγειρική και ζαχαροπλαστική), και το ΝΟΥΝΟΥ
Soft από φρέσκο βούτυρο και αγνά φυτικά έλαια, ανάλατο, με απαλή,
κρεμώδη υφή για να αλείφεται εύκολα.
Η σειρά ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο & ΝΟΥΝΟΥ Soft είναι βασισμένη σε αγνά
φυσικά συστατικά και στην εμπειρία και τεχνογνωσία της
FrieslandCampina από το 1898 στην παραγωγή βουτύρου.
Στόχος του λανσαρίσματος είναι η επέκταση της προϊοντικής γκάμας
σε μία νέα κατηγορία αξίας 25 εκατ. ευρώ και η περαιτέρω ενδυνά-
μωση της ηγετικής θέσης της FCH στην αγορά των γαλακτοκομικών
προϊόντων.
Νόνας Φιόρο
H ιστορία για το απεριτίφ Νόνας Φιόρο έχει ως εξής: «Όταν η Νόνα Ειρήνη,
όπως λέμε στα κεφαλλονίτικα τη γιαγιά μας, ζήτησε από τον παππού ένα
ποτό γλυκόπικρο και χαμηλό σε αλκοόλ για να της δίνει ριφόρτσο, δηλαδή
τόνωση, εκείνος δημιούργησε μία μοναδική συνταγή, συνδυάζοντας γλυκό
κρασί με αρωματικά φυτά, χαρίζοντας στον ουρανίσκο διακριτικά αρώματα
και γλυκιά επίγευση. Σεβόμενοι την παράδοση και την επιθυμία της Νόνας
μας, εμφιαλώσαμε την ίδια αυτή συνταγή και την ονομάσαμε Νόνας Φιόρο
(άνθος της γιαγιάς)». Δοκιμάστε το σαν απεριτίφ ή ακόμα και σαν ποτό,
παγωμένο για ξεχωριστή απόλαυση, ενώ σε θερμοκρασία δωματίου συν-
δυάζεται αρμονικά με φρούτα και γλυκά.
/
facebook.com/AlfaPastryGreece
1...,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63 65,66,67,68
Powered by FlippingBook