14
νέα προϊόντα
Νέες συσκευασίες ρυζιών 3αλφα
Η 3αλφα παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες των ρυζιών της. Συγκεκριμένα
τα ρύζια γλασσέ, μπλου ροζ, καρολίνα, νυχάκι και ρύζι τύπου Αμερικής δια-
θέτουν νέες συσκευασίες, που στέκονται όρθιες, κλείνουν πανεύκολα με
αυτοκόλλητη ταινία και δεν χρειάζονται λαστιχάκια. Με ανανεωμένη αισθη-
τική και χρώματα, οι νέες συσκευασίες προ(σ)καλούν τους φίλους τους να
συνδυάσουν την παραδοσιακή μαγειρική με τη μοντέρνα γαστρονομία.
Αφοι Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ, Τηλ.: 2103405600, Website:
Γεύσεις Σπιτικές από το ΝΟΥΝΟΥ
Το νέο εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές, είναι ένα προϊόν ιδανικό για
μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Χάρη στην ξεχωριστή του σύνθεση,
δένει τέλεια τα υλικά κάθε συνταγής, ενώ χαρίζει πλούσια, γεμάτη
γεύση και νοστιμιά σε κάθε δημιουργία. Το νέο εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύ-
σεις Σπιτικές παρασκευάζεται από 100% φρέσκο αποβουτυρωμένο
αγελαδινό γάλα άριστης ποιότητας, με φυτικά έλαια για καλύτερη από-
δοση στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Διαθέσιμο σε: Πλήρες
(4,2% λιπαρά), σε συσκευασίες των 400γρ.
FRIESLANDCAMPINA ΕΛΛΑΣ ΑΕ, Τηλ.: 210 6166400,
Website:
Νέα τυριά από τη ΔΕΛΤΑ
Η ΔΕΛΤΑ δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά παραδο-
σιακών ελληνικών τυριών, που παράγονται από το δικό της
τυροκομείο στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Στο τυροκομείο, ντό-
πιοι τυροκόμοι δουλεύουν αυθεντικές συνταγές με 100%
ελληνικό φρέσκο γάλα. Η Φέτα της ΔΕΛΤΑ έχει αναγνωριστεί
ως κορυφαία φέτα, έχοντας λάβει τη διάκριση Crystal Award,
από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi,
International Taste & Quality Institute), έπειτα από τη συνεχή
διάκρισή της για τρία συνεχόμενα χρόνια, με 3 Χρυσά Αστέ-
ρια. Επίσης, το Κασέρι της ΔΕΛΤΑ έχει διακριθεί αντίστοιχα για
δύο χρονιές. Το Ανθότυρο εντάσσεται και αυτό στη νέα σειρά
τυριών της ΔΕΛΤΑ, η οποία περιλαμβάνει επίσης Γραβιέρα και
Κεφαλογραβιέρα, καθώς και παραδοσιακό Κεφαλοτύρι. Η
νέα σειρά τυριών κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εικαστικό,
εμπνευσμένο από τις λαϊκές παραδόσεις μας, που ξεχωρίζει
στο σημείο πώλησης.
ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ, Τηλ.: 2103494000,
Website: