FOOD
Service
4
Θέµα
Ο καλός και ο έξυπνος
Η ισχύς εν τη ενώσει
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέµα
Ταξίδι στο χρόνο
Η ιστορία της κατσαρόλας
44
38
6
Editorial
8
Επικαιρότητα
46
Παρουσίαση
48
Νέα προϊόντα
50
Gourmet Club
San Pellegrino ............... 16
∆ιαγωνισµός Young Chef 2016
Xρήστος Βέργαδος ........ 18
«Έχουµε µεγάλη ευθύνη να
σώσουµε τα λάθη του παρελθόντος»
Worldchefs Congress
& Expo 2016................... 22
Το Παγκόσµιο Συνέδριο των chefs
έρχεται!
Εστίαση στην
εξειδίκευση .................... 36
Η µεγάλη γκάµα του κρέατος
Εστιατόρια
& Social Media .............. 42
15 + 1 Συνταγές επιτυχίας!
θέµατα
Κάθε µήνα
24
cover
story
Γαστρονοµικός τουρισµός
H Ελλάδα στα µενού του κόσµου
Τρεις ειδικοί στο χώρο του τουρισµού και
της γαστρονοµίας σε Ελλάδα και εξωτερικό
αρθρογραφούν για το θέµα προσφέροντας
τη δική τους οπτική για το µέλλον και
τις προοπτικές της οικονοµίας
µέσα από αυτή.
Καλή ανάγνωση!
Το «Food Service» αποτελεί ένθετο του
περιοδικού «Τουριστική Αγορά» (τεύχος
Ιουνίου-Ιουλίου 2016).