Food Service τ. 128 - page 49

FOOD
Service
49
νέα
προϊόντα
Z6
Με σύστηµα P.E.P.®: Μία παγκόσµια πρωτιά
από τη JURA. Με διαδικασία παλµώδους εκχύλι-
σης (Pulse Extraction Process) για τέλειο
espresso!
Για το σύστηµα παλµώδους εκχύλισης (P.E.P.®),
ο ηγέτης της καινοτοµίας JURA πήρε την
έµπνευσή του από τους καλύτερους barista του
κόσµου! Το αποτέλεσµα είναι η επαναστατική τε-
χνολογία που βελτιώνει το χρόνο εκχύλισης, επι-
τρέποντας ακόµη και στα πιο µικρά είδη καφέ,
όπως ristretto και espresso, να προετοιµαστούν
µε τόση ένταση και άρωµα, όπως ποτέ πριν…
Η απόλυτη εµπειρία του
καλοκαιριού είναι Nespresso
Freddo
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Nespresso φροντίζει να έχουν οι εραστές του καφέ τη
δυνατότητα να απολαύσουν τις αγαπηµένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες, όπως ταιριάζει στην εποχή.
∆εν θα αλλάξουν πολλά στην εθιµοτυπία της προετοιµασίας του αγαπηµένου τους καφέ. Η στιγ-
µή της απόλαυσης της αγαπηµένης τους Εκλεκτής Ποικιλίας είναι πάντα η µικρή σηµαντική πολυ-
τέλεια το πρωί πριν τη δουλειά και για αυτό πρέπει να είναι εύκολη. Για τον ιδανικό freddo
espresso ή freddo cappuccino, αρκεί να διαλέξει κανείς την αγαπηµένη του Εκλεκτή Ποικιλία. Η
Nespresso προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες µε έντονο άρωµα, για τη χαρά ενός κρύου καφέ, η
προσωπική προτίµηση όµως είναι ο βασικός οδηγός και µάλιστα σε διπλή δόση. Για την παρα-
σκευή του freddo espresso χρειάζονται δύο κάψουλες (2 x 40ml) από την Εκλεκτή Ποικιλία, ζάχα-
ρη και παγάκια. Ο βελούδινος αφρός γάλακτος, που το Aeroccino 4 δηµιουργεί µε υποδειγµατική
τελειότητα, είναι το τελευταίο βήµα για τους λάτρεις του freddo cappuccino! Είναι µία γιορτή
όλων των αισθήσεων, που δεν αµελεί ούτε την όραση, καθώς τα µάτια απολαµβάνουν το σχηµατι-
σµό της υπέροχης κρέµας του καφέ, ενώ εκχυλίζεται µε 19 bars πίεση, ούτε την ακοή, µε τα πα-
γάκια και το γλυκό τους ήχο να πέφτουν µέσα στο γυάλινο ποτήρι συνταγών της Nespresso.
/
/
Νέο Κέικ Φλάουρ από
την Αλλατίνη
Το νέο Κέικ Φλάουρ της Αλλατίνη φουσκώνει µόνο του... Χάρη
στη µοναδική σύνθεσή του επιτρέπει την εύκολη ανάµειξη, χω-
ρίς να είναι απαραίτητη η χρήση µίξερ, και εγγυάται πάντα τέ-
λειο, οµοιόµορφο φούσκωµα. Ο καταξιωµένος chef ζαχαροπλα-
στικής Στέλιος Παρλιάρος δηµιούργησε αριστουργηµατικά κέικ
και όχι µόνο... που «στάθηκαν στο ύψος» των απαιτήσεών του.
Γι’ αυτό πλέον το νέο Κέικ Φλάουρ είναι η επιλογή του! Το νέο
Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ είναι ένα ακόµη προϊόν φτιαγµένο µε
γνώση και αγάπη από την Elbisco, την εταιρεία που δεν παύει
να καινοτοµεί, να δηµιουργεί και να «ξαφνιάζει» την αγορά µε
νέες προτάσεις.
Νέα κατηγορία παιδικού
γιαουρτιού από την Κρι Κρι
Ένα νέο προϊόν ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των παιδικών γιαουρτιών
της Κρι Κρι συνεχίζοντας την on pack συνεργασία µε δηµοφιλείς παιδικούς
ήρωες. Η αγαπηµένη ηρωίδα Πέππα το Γουρουνάκι έρχεται στο πιο παιχνιδιά-
ρικο γιαουρτάκι για να ξετρελάνει τα παιδιά και να προσφέρει µία υγιεινή επι-
λογή στις µαµάδες. Το νέο παιδικό γιαούρτι Πέππα το Γουρουνάκι έχει γεύση
µήλο, αχλάδι, µπανάνα (από τις πιο οικείες γεύσεις για τα παιδιά προσχολικής
ηλικίας) και, όπως όλα τα παιδικά γιουρτάκια της Κρι Κρι, είναι εµπλουτισµένο
µε ασβέστιο και βιταµίνη D, στοιχεία απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη
των οστών και των δοντιών. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα ηµέρας,
συµβάλλει στην ισορροπηµένη ανάπτυξη των παιδιών και φέρει την εγγύηση
ποιότητας Κρι Κρι, που αποτελεί πολύτιµο οδηγό και σύµµαχο της µαµάς. Η
συνεργασία µε τη δηµοφιλή ηρωίδα Πέππα δίνει έµφαση στις αξίες της οικογέ-
νειας και της φιλίας και κάνει το γιαούρτι ακόµα πιο αγαπητό στα παιδιά.
Η συνεργασία µε την Πέππα επεκτείνεται και στο παγωτό, µε το νέο κυπελλάκι
βανίλια-σοκολάτα και δώρο απίθανα αυτοκόλλητα.
1...,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48 50,51,52
Powered by FlippingBook