ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Ειδησεογραφία
��������������8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αλλάζει το τοπίο της
αλλαντοβιομηχανίας �����������
12
Credin Hellas �����������������������
13
Πολλαπλά τα κέρδη
από τη μείωση του ΦΠΑ������
14
SKILLS
Επιλέξτε τον μάγειρα
που σας ταιριάζει�����������������
28
Μερικές συμβουλές για να επιλέξετε τον
κατάλληλο σεφ, η δημιουργικότητα του οποίου
μπορεί να αναδείξει μια επιχείρησης εστίασης.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
«Θωρακίστε» το εστιατόριό
σας σε θέματα υγιεινής �������
30
Μια προσεκτική ματιά στους κανόνες και τις
συνθήκες υγιεινής που πρέπει να υπάρχουν σε
κάθε χώρο.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Σφολιάτα �����������������������������
20
Ισχυρό δείχνει το παρόν, αλλά αντίστοιχο προ-
μηνύεται και το μέλλον της ελληνικής αγοράς
παραγωγής και διάθεσης σφολιάτας, η οποία,
παρά την οικονομική κρίση που αναπόφευκτα
έχει πλήξει και την αγορά της μαζικής εστίασης,
καταφέρνει να διατηρεί σταθερά τα μεγέθη της.
Αναψυκτικά και χυμοί ���������
34
Iδιαίτερα «ζωντανή» και υγιής, η αγορά των
αναψυκτικών και χυμών βρίσκεται αυτή την επο-
χή σε μια περίοδο ραγδαίων επιχειρηματικών
εξελίξεων, οι οποίες αναμένεται να διαμορφώ-
σουν το μέλλον της.
TRENDS
Το ισοζύγιο
των πρώτων υλών���������������
38
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στις
επαγγελματικές κουζίνες μπορεί να χάσουν την
μέχρι πρότινος ελκυστική εικόνα τους.
Η διπλή σημασία
των παιδικών γευμάτων������
40
Διπλή κατεύθυνση θα πρέπει να αποκτήσει
το σκεπτικό του εστιάτορα σε ό,τι αφορά την
εξυπηρέτηση των μικρών φίλων.
Tο «πρόσωπο»
του νέου εστιάτορα �������������
44
Ποιο θα είναι το «πρόσωπο» του σύγχρονου
εστιάτορα της επόμενης ημέρας;
Προκλήσεις στον... δρόμο
της ανάπτυξης! ��������������������
46
Τι δείχνουν τα στοιχεία έρευνας της Technomic
για την εστίαση στις ΗΠΑ.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Αναψυκτικά και χυμοί
Iδιαίτερα «ζωντανή» και υγιής, η αγορά των αναψυκτικών και χυμών βρίσκεται αυτή την εποχή
σε μια περίοδο ραγδαίων επιχειρηματικών εξελίξεων, οι οποίες αναμένεται να διαμορφώσουν
το μέλλον της.
Επιλέξτε
τον μάγειρα
που σας
ταιριάζει
Παιδικά γεύματα
28
34
40