Food Service τ. 131 - page 5

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞEIΣ
Διονύσιος
Κουκουτάρης����������������16
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας
Alfa αποκαλύπτει αναφέρεται στα
επόμενα πλάνα και στα επιμέρους
αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας.
Γιώργος Καββαθάς �������24
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας
Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών
Επαγγελμάτων επισημαίνει την
αναγκαιότητα της ανάδειξης του πλούτου,
της γευστικής αρτιότητας και πληρότητας
του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού
Michael Schaefer����������56
Ο Επικεφαλής του Παγκόσμιου
τομέα Έρευνας Τροφίμων και Ποτών στην
Euromonitor International προτείνει
απλότητα, ξεκάθαρα προσδιορισμένο con-
cept και έμφαση στην τοπική και εγχώρια
παραγωγή.
OPERATIONS
Πεντακάθαρα… κέρδη! �������
48
Τα πλυντήρια που απευθύνονται στους χώρους
εστίασης εξυπηρετούν πολλαπλές πτυχές της
ίδιας της επιχείρησης.
Αλλαγή στο μενού ��������������
52
Επιχειρήστε να αλλάξετε το μενού σας, αλλά με
ξεκάθαρο σκεπτικό και πλάνο.
Διατηρήσετε καθαρό
το τηγανέλαιό σας ���������������
55
Πότε ξέρετε με ασφάλεια πως το λάδι τηγανί-
σματος που χρησιμοποιείτε πρέπει να αλλαχθεί
καθώς έφτασε στο σημείο -0;
ΙDEAS
Μπιφτέκια με γεύση
και φαντασία! ����������������������
60
Το Food Service σας προσφέρει τρεις «διαφο-
ρετικές» συνταγές για burgers, με τις οποίες θα
είστε σε θέση να δώστε μια γκουρμέ εκδοχή
παραδοσιακών συνταγών.
SALES
Η σημασία του κόστους
των προμηθειών������������������
62
H μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμε-
τωπίσει ένας χώρος εστίασης σήμερα είναι η
επίτευξη της κερδοφορίας των πρώτων υλών
και των τροφίμων.
FOOD FOR THOUGHT
Το «χαρτί» της τοποθεσίας ��
64
Eνα στοιχείο που παίζει τον πλέον σημαντικό
ρόλο σε ό,τι αφορά την επιτυχημένη λειτουρ-
γία μιας επιχείρησης, ιδιαίτερα στον τομέα της
εστίασης είναι η τοποθεσία.
5+1 βήματα για
πετυχημένο rebranding ������
66
Ανανεώστε το branding σας! Τι πρέπει να προ-
σέξετε και γιατί;
Τα «πρέπει» και τα «μη» ενός
καινούριου εστιατορίου������
70
Τι να προσέξετε όταν δημιουργείτε και λανσάρε-
τε ένα νέο εστιατόριο.
MARKETING
Social… καταιγίδα!��������������
72
Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει τομέας της
καθημερινότητας, προσωπικής ή επαγγελματι-
κής, που να μην έχει επηρεαστεί από τα μέσα
κοινωνικής δικτύωσης.
BRAINSTORMING
Eικονικά εστιατόρια�������������
74
Mια νέα τάση κάνει δυναμικά την εμφάνισή της
σε διεθνές επίπεδο: επιχειρήσεις εστίασης που
κάνουν μόνο delivery.
DRINKS
New age τζιν! ����������������������
77
Ελαφρύ και αρωματικό το τζιν σήμερα βιώνει
έντονη καινοτομία και εντυπωσιακές μεταβολές.
DESSERTS
Προωθήστε τα γλυκά
στο μενού σας! ��������������������
78
Tα γλυκά μπορούν να δημιουργηθούν και να
προσφερθούν σε κάθε σχήμα, γεύση και μέγεθος.
Η… Χύτρα
������������������������ 80
Social… καταιγίδα!
20
72
60
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Σφολιάτα
Ισχυρό δείχνει το παρόν, αλλά αντίστοιχο προμηνύεται και το μέλλον της ελληνικής αγοράς
παραγωγής και διάθεσης σφολιάτας, η οποία, παρά την οικονομική κρίση που αναπόφευκτα
έχει πλήξει και την αγορά της μαζικής εστίασης, καταφέρνει να διατηρεί σταθερά τα μεγέθη της.
IDEAS
Μπιφτέκια με
γεύση
και φαντασία!
Το Food Service σας προσφέρει τρεις
«διαφορετικές» συνταγές για burgers,
με τις οποίες θα είστε σε θέση να δώστε
μια γκουρμέ εκδοχή παραδοσιακών
συνταγών.
1,2,3,4 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,...84
Powered by FlippingBook