Food Service τ. 122 - page 4

FOOD
Service
4
Συνέντευξη
Gissur Gudmundsson
«Είναι ευκαιρία για τον ελληνικό κλάδο
τροφίμων το συνέδριο της WACS».
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Συνέντευξη
Renato Mekolli
«Δεν θέλω να κοροϊδεύω τους
πελάτες».
28
22
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Θερμική επεξεργασία
τροφίμων........................ 24
Έννοιες & Τεχνικές
Τοπικές Κουζίνες ............32
Η ανάδειξη της παράδοσης
Αθωνική Γαστρονομία .....34
Πρωταγωνίστρια και στην Τουρκία…
Ανάκαμψη στα
εστιατόρια.......................52
Μάρκετινγκ στην πράξη
Brunch ............................54
Η ελληνική πρόταση
Αλέξανδρος Τσιοτίνης.....57
Ένας Έλληνας στο Τελ Αβίβ!
Ξεκινά η εφαρμογή του
ΕΚ 1169/2011..................60
Νέα νομοθεσία για εστιατόρια &
τρόφιμα
θέματα
Κάθε μήνα
40
cover
story
Η κουζίνα το
2015
Τι θα σερβίρουν
τα εστιατόρια;
Το Food Service
πραγματοποίησε
ρεπορτάζ και
παρουσιάζει τις
τάσεις στη
μαγειρική όπως
αυτές
διατυπώθηκαν
σε έρευνες σε
όλο τον κόσμο.
Συνέντευξη
Γιάννης Μπαξεβάνης
36
«Πες μου ποιος είναι ο Έλληνας για να
σου πω ποια είναι η ελληνική κουζίνα».
1,2,3 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...68
Powered by FlippingBook