FOOD
Service
4
Θέμα
Michito Kaneko
Ο καλύτερος bartender για το 2015
ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Συνέντευξη
Δημήτρης Κοπαράνης
«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου
χωρίς #bougatsan».
54
22
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
10
Επικαιρότητα
62
Παρουσίαση
64
Νέα Προϊόντα
66
Gourmet Club
ΦΠΑ στην εστίαση
............
24
Μια ιστορία déjà vu για τα
εστιατόρια
Νομοθεσία Τροφίμων
.......
28
Οι κυρώσεις για τα εστιατόρια
«Έξυπνη» ΔΙΣΥΣ
................
32
Μία νέα εφαρμογή για τη διατροφή
Το μάρκετινγκ στη
Γαστρονομία
.......................
50
«Μαγειρεύοντας» για τον ελληνικό
τουρισμό
Η νέα εποχή στην
επιχειρηματικότητα
.........
56
Τρεις ιστορίες για τις δύσκολες
μέρες
Επαγγελματικός
προσανατολισμός
.............
58
Μάθε τέχνη...
θέματα
Κάθε μήνα
36
cover
story
Burger
Η αναβίωση ενός θρύλου!
Από τις ΗΠΑ έως τη Σκωτία και από την Ιαπωνία έως
την Ελλάδα, ο θρύλος δείχνει να αναβιώνει
αποκτώντας νέους υποστηρικτές στο βωμό της
ποιότητας και της απενεχοποιημένης εκτροφής του
βόειου κρέατος.
Θέμα
Anuga 2015
270 Έλληνες εκθέτες δίνουν το «παρών»
στην Κολονία
26