Food Service τ. 124 - page 10

επικαιρότητα
10
FOOD
Service
Για τη Lavazza, οι πιο όμορφες
αναμνήσεις δημιουργούνται μέ-
σα από μοναδικές στιγμές από-
λαυσης. Γι’ αυτό και φέτος το
καλοκαίρι τo Lavazza Espresso
Van επισκέφτηκε τα πιο δημοφι-
λή ελληνικά νησιά προσφέρο-
ντας γευστικές εμπειρίες αυθε-
ντικού ιταλικού καφέ. Όσοι το
συνάντησαν είχαν την ευκαιρία
να απολαύσουν δωρεάν παγωμέ-
νο ιταλικό espresso και να δημι-
ουργήσουν τις πιο δροσερές κα-
λοκαιρινές αναμνήσεις.
Το mini van της Lavazza ξεκί-
νησε το ταξίδι του από την
Κρήτη, όπου και το υποδέχθη-
κε πλήθος κόσμου. Με εξίσου
μεγάλη επιτυχία συνέχισε στο
δεύτερο νησιώτικο προορισμό,
την Πάρο, ενώ το επόμενο cof-
fee stop έγινε στη Σαντορίνη.
Το ταξίδι του Lavazza Espres-
so Van ολοκληρώθηκε με την
επίσκεψή του στη Μύκονο,
κλείνοντας έτσι ένα όμορφο
και απολαυστικό καλοκαίρι γε-
μάτο στιγμές Lavazza.
To Lavazza Espresso Van συ-
νάντησε πάνω από 17.500 άτο-
μα σε όλη την Ελλάδα, εντυπω-
σιάζοντας με το μοναδικό de-
sign του και τον παγωμένο ιτα-
λικό espresso που προσέφερε.
Οι πιο δροσερές καλοκαιρινές
στιγμές στα πιο όμορφα μέρη
είχαν φέτος την υπογραφή της
Lavazza, με άρωμα αυθεντικού
ιταλικού espresso.
/
Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης
και Ποιότητας –iTQi– με έδρα
τις Βρυξέλλες είναι ο κορυφαί-
ος οργανισμός που έχει ως
στόχο τη δοκιμή και την προώ-
θηση τροφίμων και ποτών ανώ-
τερης γεύσης από ολόκληρο
τον κόσμο. Το βραβείο ανώτε-
ρης γεύσης είναι μία μοναδική
αναγνώριση της ποιότητας
προϊόντων, βασισμένη στην
κρίση του ινστιτούτου, χωρίς
την παροχή βασικών πληροφο-
ριών, από μεγάλους chef και
γευσιγνώστες, εξαίρετους δια-
μορφωτές γνώμης και εμπερι-
στατωμένα ειδικευμένους σε
θέματα γεύσης.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑ-
ΜΠΑΤΖΗΣ M. ΑΒΕΕ βραβεύτη-
κε με τρία βραβεία ανώτερης
ποιότητας, σε ισάριθμα προϊό-
ντα της: τα μίνι τρίγωνα με
σπανάκι και τυρί, τα μίνι τριφτά
ολικής με φέτα, λιαστή ντομά-
τα και ελιά και η ατομική μπου-
γάτσα με κρέμα.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑ-
ΜΠΑΤΖΗΣ Μ. ΑΒΕΕ, πιστή στις
αξίες της αλλά και στο
επιχειρηματικό όραμα για πα-
ραγωγή προϊόντων υψηλής
αξίας, συνεχίζει να επενδύει
στην ποιότητα αλλά και στην
προηγμένη τεχνολογία που δη-
μιουργεί νέα πρωτοποριακά
προϊόντα, με ξεχωριστή νοστι-
μιά, διεθνώς αναγνωρισμένη.
Τρία βραβευμένα προϊόντα για την
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ
Στιγμές απόλαυσης Lavazza στα
ελληνικά νησιά
H Ελλάδα στο
Cake Designers
World
Championship
Η Εθνική Ομάδα Γαστρονο-
μίας και η Λέσχη Αρχιμαγεί-
ρων Ελλάδος εκπροσωπούν
την Ελλάδα στον παγκόσμιο
διαγωνισμό Cake Designers
World Championship, που θα
πραγματοποιηθεί στην έκθε-
ση Host Fiera στο Μιλάνο στις
26 και στις 27 Οκτωβρίου
2015, με τον διαγωνιζόμενο
Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο.
Η αποστολή είναι πολύ δύ-
σκολη, καθώς η Ελλάδα δια-
γωνίζεται ανάμεσα σε 16 χώ-
ρες και μεγαθήρια του χώ-
ρου, όπως είναι η Γαλλία, η
Αμερική, η Ισπανία, η Ιταλία
και η Ιαπωνία. Στο ντεμπούτο
της η λέσχη θεωρείται ένα
από τα αουτσάιντερ του δια-
γωνισμού.
Ο κ. Παπαδόπουλος προπο-
νείται καθημερινά στη Λέσχη
Αρχιμαγείρων Ελλάδος από
τους προπονητές ζαχαροπλα-
στικής της Εθνικής Ομάδας
Γαστρονομίας, ex. Pastry chef
Ζησόπουλο Αναστάσιο και
Πρωτοψάλτη Αναστάσιο. Η
ελληνική αποστολή συμπλη-
ρώνεται με τον πρόεδρο της
Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλά-
δος, κύριο Μιλτιάδη Καρού-
μπα, και τη μάνατζερ της
Εθνικής Ομάδας Γαστρονο-
μίας, κα Έλενα Ρέππα.
/
1,2,3,4,5,6,7,8,9 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,...68
Powered by FlippingBook