16
FOOD
Service
επικαιρότητα
Με ενθουσιασμό και δημιουρ-
γικότητα, απόφοιτοι Πανεπι-
στημίων συμμετείχαν για μία
ημέρα στο τελικό στάδιο διαδι-
κασίας επιλογής του Graduate
Trainee Program της Coca-Co-
la Τρία Έψιλον, που αναδεικνύ-
ει ταλαντούχους νέους και νέ-
ες εδώ και 25 χρόνια. Οι υπο-
ψήφιοι που βρέθηκαν στο Κέ-
ντρο Αξιολόγησης βίωσαν μία
πολύτιμη εμπειρία με στόχο
την ένταξή τους στο δυναμικό
της εταιρείας, ενώ ξεχώρισαν
για τις δεξιότητες, την εκπαι-
δευτική κατάρτιση και τη δυνα-
μική τους.
Στο Κέντρο Αξιολόγησης, οι
νέοι εργάστηκαν ομαδικά και
ατομικά σε μία σειρά από δρα-
στηριότητες που τους έδιναν
τη δυνατότητα να αναδείξουν
τα ταλέντα τους, αλλά και να
έρθουν κοντά στα στελέχη της
εταιρείας. Μέσα από τη διαδι-
κασία αυτή και την αξιολόγηση
από ομάδα στελεχών της Co-
ca-Cola Τρία Έψιλον, επιλέγο-
νται εκείνοι που έχουν όλα τα
προσόντα για μία μακρόχρονη
σταδιοδρομία στην εταιρεία,
που εδώ και 46 χρόνια κατέχει
ηγετική θέση στον κλάδο. Στό-
χος του προγράμματος είναι
να δώσει την ευκαιρία στους
νέους να εξοικειωθούν στην
πράξη με κάθε πτυχή της δρα-
στηριότητας της Coca-Cola
Τρία Έψιλον και να προχωρή-
σουν σε αυτή μέσα από θέσεις
ευθύνης, αποτελώντας αναπό-
σπαστο κομμάτι της. Από την
πρώτη ημέρα της ένταξής τους
στην εταιρεία, οι νέοι απόφοι-
τοι έχουν την ευκαιρία να
εφαρμόσουν και να εξελίξουν
τις γνώσεις και δεξιότητές
τους, μέσα από ένα ατομικό
πλάνο ανάπτυξης που συνδυά-
ζει εκπαίδευση και projects, δί-
πλα στους 1.500 ανθρώπους
που αποτελούν τη δύναμη της
Coca-Cola Τρία Έψιλον.
Νέοι απόφοιτοι στο δυναμικό της Coca-Cola
Τρία Έψιλον
Η Bakehellas επελέγη ως εθνι-
κός πρωταθλητής για την Ελλά-
δα στα Ευρωπαϊκά Επιχειρημα-
τικά Βραβεία που υποστηρίζο-
νται από τον RSM. Έναν διάση-
μο διαγωνισμό που στηρίζουν
επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, εκ-
πρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης
και πολιτικών οργανώσεων από
ολόκληρη την Ευρώπη.
Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά
Βραβεία, τώρα στον ένατο
χρόνο, παρακολουθούν αυτό
το έτος πάνω από 32.000 επι-
χειρήσεις από 33 χώρες της
Ευρώπης και 678 επιχειρήσεις
από όλη την Ευρώπη επιλέχθη-
καν ως εθνικοί πρωταθλητές,
περνώντας στη δεύτερη φάση
του διαγωνισμού.
Η Bakehellas είναι ένας εξειδι-
κευμένος παραγωγός φρέ-
σκων και κατεψυγμένων προϊό-
ντων αρτοποιίας, με ηγετική
θέση στην Ελλάδα, την Κύπρο
και τα Βαλκάνια.
Ο κ. Γιώργος Μαυρομαράς, δι-
ευθύνων σύμβουλος της Bake-
hellas, σχολίασε: «Είμαστε πο-
λύ περήφανοι που επιλεχθήκα-
με να εκπροσωπήσουμε την
Ελλάδα ως εθνικός πρωταθλη-
τής. Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρη-
ματικά Βραβεία είναι ευρέως
αναγνωρισμένα ως ο διαγωνι-
σμός για τις πιο δυναμικές
εταιρείες της Ευρώπης. Ανυ-
πομονούμε τώρα για τον επό-
μενο γύρο της διαδικασίας,
όπου μπορούμε να παρουσιά-
σουμε αναλυτικότερα τις δρα-
στηριότητές μας».
Ο κ. Adrian Tripp, CEO των Ευ-
ρωπαϊκών Επιχειρηματικών
Βραβείων, δήλωσε: «Συγχαρη-
τήρια στην Bakehellas και όλες
τις εταιρείες που έχουν επιλε-
γεί για να εκπροσωπήσουν τη
χώρα τους ως εθνικοί πρωτα-
θλητές. Παίζουν σημαντικό ρό-
λο στη δημιουργία μίας ισχυ-
ρότερης επιχειρηματικής κοι-
νότητας».
Ο επόμενος γύρος απαιτεί από
τους εθνικούς πρωταθλητές να
παρουσιάσουν ένα βίντεο για
την εταιρεία τους, όπου θα
εξηγούν τις δραστηριότητές
τους και την επιτυχία της επι-
χείρησής τους. Οι κριτές θα
αξιολογήσουν το σύνολο των
εθνικών πρωταθλητών και θα
απονείμουν στον καλύτερο το
πολυπόθητο βραβείο Ruban d
‘Honneur. Όσες εταιρείες βρα-
βευθούν με το Ruban d’Hon-
neur θα πάρουν μέρος στο Με-
γάλο Τελικό το 2016.
Η Bakehellas εθνικός πρωταθλητής!