Food Service τ. 131 - page 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Ειδησεογραφία
��������������8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το (χαμένο;) στοίχημα
της ποιότητας;���������������������
12
HO.RE.CA 2018 –
The place to be�������������������
16
SKILLS
Προσλάβετε
για τη συμπεριφορά ������������
18
Οι άνθρωποι, ιδιαίτερα από κάποια ηλικία και
μετά, δύσκολα αλλάζουν αντίληψη, συμπερι-
φορά, θέσεις και απόψεις. Τουλάχιστον, όχι με
ευκολία.
Διατηρήστε
τους υπαλλήλους σας ���������
20
Η ίδια η βιομηχανία της εστίασης αναγκαστικά
βρίσκεται στη διαδικασία της εξέτασης κάθε
πτυχής που σχετίζεται με την εκπαίδευση και την
πρόσληψη προσωπικού.
HOW-TO
Πώς θα πάτε… ταμείο
ποντάροντας στην μπύρα����
24
Μέχρι πρότινος η μπίρα θεωρούταν ως είδος
υπό… διωγμό στα premium εστιατόρια, μιας
και οι πελάτες τους την αντιμετώπιζαν με αδικαι-
ολόγητο σνομπισμό.
Πριν αγοράσετε
μια επιχείρηση εστίασης������
28
Μπορεί οι περισσότεροι επιχειρηματίες στον
τομέα της μαζικής εστίασης να ξεκινούν από την
αρχή, εντούτοις δεν λείπουν και όσοι εναλλα-
κτικά επιλέγουν να αγοράσουν ή να υπενοικιά-
σουν μια έτοιμη επιχείρηση.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αυξημένη προσοχή
για τα νωπά κοτόπουλα
και κρέατα ���������������������������
32
Είναι γνωστό πως τα τρόφιμα επιμολύνονται με
μικροοργανισμούς, χημικές ουσίες και ξένα σώ-
ματα τα οποία είναι σε θέση να προκαλέσουν
ιδιαίτερα σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο.
Καθαρισμός
και απολύμανση
παγομηχανών����������������������
36
Οι επαγγελματίες οφείλουν να βρίσκονται
σε εγρήγορση και να προβαίνουν σε συχνό
καθαρισμό και απολύμανση των παγομηχανών
τους, προκειμένου να διασφαλίσουν την υψηλή
αποδοτικότητα, αλλά και να «θωρακιστούν»
απέναντι σε επιζήμιους για την υγεία κινδύνους.
TRENDS
Η αυθεντικότητα κερδίζει ����
40
Το στοιχείο της αυθεντικότητας είναι ίσως το
κορυφαίο ζητούμενο από τους νεαρής ηλικίας
πελάτες εστιατορίων στην Ευρώπη.
HOW-TO
Πώς θα πάτε… ταμείο ποντάροντας στην μπίρα
Μέχρι πρότινος η μπίρα θεωρούταν ως είδος υπό… διωγμό στα premium εστιατόρια, μιας και
οι πελάτες τους την αντιμετώπιζαν με αδικαιολόγητο σνομπισμό. Έτσι, ήταν ποτό δευτερεύου-
σας επιλογής. Σήμερα, έχει αποκατασταθεί πλήρως η φήμη της και μάλιστα τείνει να αποτελεί
σημαντικό κρίκο επιτυχίας και στα premium εστιατόρια. Αυτό που μένει, είναι να βρεθούν οι
κατάλληλοι και πληρέστεροι τρόποι αξιοποίησής της στα μενού τους.
Πόσες επιλογές
πρέπει να έχει
το μενού;
Αυξημένη προσοχή
για τα νωπά
κοτόπουλα και κρέατα
42
24
32
1,2,3 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...84
Powered by FlippingBook