Food Service τ. 131 - page 5

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
HO.RE.CA 2018 –
The place to be�������������16
H HORECA κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο
να βρει τα «συστατικά» που αναζητούσε η
ίδια η αγορά, αναφορικά με την κατα-
σκευή, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία
των ξενοδοχείων και των χώρων μαζικής
εστίασης.
OPERATIONS
Πόσες επιλογές πρέπει
να έχει το μενού; �����������������
42
Πολλοί ισχυρίζονται πως η ποικιλία σε ένα μενού
εστιατορίου είναι επιβεβλημένη. Άλλοι θεωρούν
πως έτσι νοθεύεται ο χαρακτήρας μιας επιχείρη-
σης και προκαλείται σύγχυση στον πελάτη.
Κερδίστε και όταν περιμένουν
οι πελάτες σας ���������������������
46
Όπως τα ρολόγια οφείλει να κυλά η καθημε-
ρινότητα στον χώρο εστίασής σας, ιδιαίτερα σε
ό,τι έχει να κάνει με τη ροή και τη διακίνηση των
πελατών σας.
Η απειρία κοστίζει! ��������������
50
Αρκεί μία στιγμή για να ανατρέψει την προ-
σπάθεια, που απαίτησε πολύ χρόνο, κόπο και
έξοδα!
Η ευκολία «ξεκλειδώνει»
την επιτυχία�������������������������
54
Ορισμένες φορές αναζητώντας το εξεζητημένο,
χάνουμε το αυτονόητο. Αυτό που βρίσκεται
ακριβώς μπροστά μας.
SALES
Πώς κερδίζετε
από τις προσφορές
�������������
56
Ειδικές τιμές, προσφορές, προωθητικές ενέργει-
ες περιορισμένου χρόνου, τακτικές πωλήσεων
και εργαλεία marketing είναι μερικά σημεία
στα οποία καταφεύγουν όλοι οι επαγγελματίες
ανεξαρτήτως κλάδου.
Αξιοποιήστε
τους προμηθευτές σας
�������
60
Πως θα δομήσετε μια win-win σχέση αξιοποιώ-
ντας insights και καταγράφοντας τάσεις.
Γνωρίζετε
τους αριθμούς σας;
������������
64
Όσο καλά και να γνωρίζετε τα στοιχεία, τους
αριθμούς και τα δεδομένα που προσδιορίζουν
και επηρεάζουν την επιχείρησή σας, αλλά και
τη δική σας επαγγελματική υπόσταση, ποτέ δεν
είναι αρκετό.
FOOD FOR THOUGHT
Από το Website
στο... Ταμείο ������������������������
66
Έχετε αναρωτηθεί πόσες δελεαστικές προτάσεις
λαμβάνουν σε καθημερινό επίπεδο οι πελάτες
και πόσες, αναρίθμητες πραγματικά, επιλογές
έχουν όταν φτάνει η στιγμή να αναλογιστούν
πού θα φάνε και τι είδους κουζίνα θα επιλέ-
ξουν;
MARKETING
Δημιουργήστε
τη δική σας ιστορία �������������
72
Ολοένα και πιο έντονα, η πρακτική του
storytelling κάνει την εμφάνισή της και χρη-
σιμοποιείται ως ένα αποδοτικό «εργαλείο»
marketing.
DRINKS
Όταν ο καφές συναντά
κλασικά κοκτέιλ ������������������
76
Ο καφές είναι ένα ευέλικτο και πολύπλευρο
υλικό, το οποίο μπορεί να αποτελέσει την
ιδανική βάση επάνω στην οποία θα δομηθεί μία
ευρεία γκάμα από πρωτότυπα κοκτέιλ και ποτά.
Η… Χύτρα
����������������������� 80
Stats
�������������������������������� 82
FOOD FOR THOUGHT
Από το Website
στο... Ταμείο
12
66
60
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το (χαμένο;) στοίχημα της ποιότητας;
Τρεις προμηθευτές κρέατος «ακτινογραφούν» τον κόσμο της μαζικής εστίασης
TRENDS
Η αυθεντικότητα κερδίζει
Το στοιχείο της αυθεντικότητας είναι
ίσως το κορυφαίο ζητούμενο από τους
νεαρής ηλικίας πελάτες εστιατορίων στην
Ευρώπη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα
πρόσφατης μελέτης που πραγματοποιήθη-
κε στις πλέον βασικές αγορές της (Αγγλία,
Γερμανία, Γαλλία), εκ μέρους της Hotrec.
1,2,3,4 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,...84
Powered by FlippingBook