Mini Market & Μικρή Λιανική Νο 1 - page 35

35
ΕΚΘΕΣΗ
ρεπορτάζ
Ιδιοκτήτης του
Βιοήλις
είναι ο κ.
Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο οποίος
εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην
προσπάθεια για την ανάδειξη του
πλούτου της ηλειακής γης και της βιο-
λογικής καλλιέργειας. Ναυαρχίδα
της
Bioilis
είναι το εξαιρετικό παρθένο
ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας,
κορωνέικης ποικιλίας, ονομαστής για
τα αντιοξειδωτικά και γευστικά χαρα-
κτηριστικά της. Παράγεται με μεράκι
χωρίς καμία χημική πρόσμειξη και
είναι πιστοποιημένο από τον οργανι-
σμό ελέγχου βιολογικών προϊόντων.
Η Begas Agro φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές
αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία
ρυζιών που καλλιεργούνται από Έλληνες παραγωγούς με
τη συμβολή της εταιρείας, ενώ επεξεργάζονται και τυπο-
ποιούνται με μεθόδους, ώστε να ξεχωρίζουν για τη
μοναδική τους γεύση, που διατηρείται αναλλοίωτη σε
κατάλληλες συσκευασίες. Η ποικιλία είναι μεγάλη: ρύζι
Καρολίνα, γλασέ, νυχάκι, αρωματικό, basmati, για ριζότο,
καστανό, ρύζι bonnet, καθώς και ρύζι βιολογικό.
Η εταιρεία ΣΕΛΛΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ
δραστηριοποιείται από το 1992
στον κλάδο χονδρικού
εμπορίου ελληνικού
ελαιολάδου. Από την ίδρυσή της
συνεργάζεται με μεγάλες
εταιρείες τυποποιημένου
ελαιολάδου στην Ελλάδα και
διατηρεί σταθερές εξαγωγικές
σχέσεις με χώρες του
εξωτερικού. Σήμερα, η εταιρεία
παρουσιάζει το Sellas, το πρώτο
δικό της τυποποιημένο
εξαιρετικής ποιότητας έξτρα
παρθένο ελαιόλαδο.
Η STAYIA FARM είναι μία οικογενειακή βιολογική φάρμα
στην Εύβοια. Παράγει υγιεινά τρόφιμα, μακριά από χημικά,
όπως το παστέλι Vasilissa, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Vasilissa και τα συμπληρώματα διατροφής με βασιλικό
πολτό SUPER BEE. Τα μέλια Vasilissa έχουν μεγάλη
ποικιλία, καθώς μπορείτε να βρείτε με κομμάτια κηρήθρας,
με γύρη, με αγριοβότανα, με μαστίχα Χίου, με κρόκο
Κοζάνης, ακόμη και με κόκκινες καυτερές πιπεριές.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κελυ-
φωτό Φιστίκι Μώλου-Θερμοπύλες
αποτελείται από 70 παραγωγούς
από όλη την κεντρική Φθιώτιδα.
Με περίπου 40.000 φιστικόδεντρα,
η παραγωγή κυμαίνεται κάθε
χρόνο από 120 μέχρι 300 τόνους
κελυφωτού φιστικιού. Η επεξερ-
γασία και συσκευασία γίνεται στις
πιστοποιημένες, σύγχρονες εγκα-
ταστάσεις του συνεταιρισμού.
Η Οινοποιία Κολιμάτση
αποτελεί οικογενειακή
επιχείρηση που ασχολείται με
την παραγωγή κρασιών από
το 1971. Διαθέτει αμπελώνα
με ποικιλίες Ασύρτικο,
Μοσχοφίλερο, Σαββατιανό,
Γκρενάζ Ρουζ, Καμπερνέ και
σύγχρονη μονάδα
οινοποίησης στον Ωρωπό.
Οι μικροί παραγωγοί της Έκθεσης
1...,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,...84
Powered by FlippingBook